Stena Line

Stena Line
kaart
 • Stena Line
  Stena Line

  Boek uw overtocht met Stena Line

 • Stena Line
  Stena Line

  Boek uw overtocht met Stena Line

 • Stena Line
  Stena Line

  Boek uw overtocht met Stena Line

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Overzicht

routes:
24
Kortste oversteek:
Belfast - Cairnryan
2 uur 15 min
Meest populaire route:
Hoek van Holland - Harwich
goedkoopste:
Cairnryan - Belfast
€ 28*
*Prijs op basis van:
 • Voetpassagier x 1
 • Geboekt: vrijdag 18 september 2020
 • Reizen: donderdag 15 oktober 2020

Speciale aanbieding

Stena Line Routes

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Hoek van Holland - Harwich
(Stena Line)
€ 581
 • Geboekt: zondag 6 september 2020
 • Reizen: maandag 21 december 2020 - maandag 28 december 2020
 • Auto + 2
Trelleborg - Rostock
(Stena Line)
€ 173
 • Geboekt: zaterdag 19 september 2020
 • Reizen: zondag 27 september 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2
Rosslare - Cherbourg Octeville
(Stena Line)
€ 186
 • Geboekt: maandag 7 september 2020
 • Reizen: zaterdag 24 oktober 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 1

Gebruik Ferrysavers om per veerboot naar de Republiek Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Scandinaviδ met Stena Line. Stena Line biedt een veerdiensten naar href="dublin.htm"> Dublin , Fishguard , Belfast en ferry routes naar Harwich in de buurt van Felixstowe . Alle routes werken met real time.

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw Stena Line ferry boek een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van Stena Line ferry's met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

Stena Line

Stena Line opgericht door Sten Allan Olsson in 1962, en is vandaag de dag beschouwd als een van 's werelds toonaangevende ferry operators. Stena Line heeft misschien wel meest uitgebreide ferry Europa's netwerk, met routes in Scandinaviδ, de Noordzee en de Ierse Zee, dat 15 miljoen passagiers in 2008 uitgevoerd.

Stena Line streven ernaar om de beste service en ervaring mogelijk te verstrekken over al hun grote vloot van ferries, cruise-veerboten en Stena HSS fast-ferries. Welke comfortabele ferry u ook kiest, er zeker van dat Stena Line zal voldoen aan uw behoeften. Aan boord Stena Line ferry's kunt u ontspannen en genieten van lekker eten, winkelen bij een fijne selectie van retailers, en genieten van de zeelucht en de levensstijl van een oceaan reis.

Op de Stena HSS ambacht vindt u lounges, winkels, een bar en een restaurant met warme en koude maaltijden, en op de grootste van de Stena's cruise-ferries is er een uitstekende selectie van goed ingerichte suite hutten, van budget tot luxe, wi-fi toegang, koffie bars, een keuze aan restaurants en bars, nachtclubs, tal van faciliteiten voor kinderen, video-game arcades, winkels en een bioscoop met de nieuwste films.

Huisdieren aan boord van Stena Line ferry's

U kunt boeken uw hond of kat aan boord van Stena Line ferry's met Ferrysavers.nl. Huisdieren kunnen gratis reizen op de Stena Line Ierse Zee veerboten. Op veerboten reizen naar of van Holyhead en Dublin, moet huisdieren in uw voertuig blijven. Bij het reizen van Belfast of Cairnryan, zal u gevraagd worden om uw huisdier in de kennel en sportfaciliteiten te zetten. Let op: het is niet mogelijk om uw huisdier op de Stena Express fastcraft tussen Holyhead en Dublin te brengen. Geleidehonden zijn van harte welkom aan boord van alle Stena Line ferry's. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.