Varberg Ferry Port

kaart
 • Varberg
  Vergelijk tijden en prijzen voor Varberg

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Varberg
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Varberg
  Ontdek veerboten van en naar Varberg

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope ferry overtocht van Varberg naar Denemarken met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar Grenaa .

 • Gebruik Ferrysavers kun je veilig een veerboot van Varberg reserveren om Grenaa met Stena Line

Hier vind je informatie over goedkope Varberg veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Varberg ferry poort bevindt zich aan de westkust van Zweden. Varberg haven biedt een directe verbinding van en naar Denemarken.

Varberg is een populaire zomer resort met een grote reputatie voor zijn typische brede zandstranden en een spa. Varberg vesting, gezien vanaf de zee, is een majestueuze middeleeuwse kasteel met uitzicht op het centrum van de stad. Varberg markt is bekend om zijn grote verscheidenheid aan lokale producten en is open elke woensdag en zaterdag het hele jaar door. Tijdens de zomer zijn alle de boetieks en winkels zijn open tot 10:00. In Hamnmagasinet, vlak bij de haven, een scala aan ambachtelijke winkels biedt eersteklas producten van aardewerk tot zilversmid werken. Socitetsparken is een schilderachtig wandelgebied waar er pubs en restaurants, tennisbanen en mini-golf.

Varberg Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Varberg Färjeläge, Danmarksterminalen, 432 22, Sweden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen