Gebruiksvoorwaarden

Gebruiker overeenkomst tussen de gebruiker (klant) en Ferrysavers.com. Lees deze voorwaarden en gebruiksvoorwaarden (Algemene Voorwaarden) zorgvuldig door alvorens deze site en een boeking te maken.

U stemt in met de Algemene Voorwaarden Wanneer u de site gebruiken, zonder kwalificatie. Als u het oneens bent met enig deel van de Algemene Voorwaarden, mag u de site niet gebruiken op een manier of een boeking maken. De Site wordt u aangeboden door Ferrysavers.com, waarvan de maatschappelijke zetel te 2Morrow Court, Sutton Courtenay, OX14 4FH, Verenigd Koninkrijk. Houd er rekening mee dat; Contact klantenservice schrijf dan naar Ferrysavers Customer Services, bij 2Morrow Court, Sutton Courtenay, OX14 4FH, Verenigd Koninkrijk.

Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

Ferrysavers.com behoudt zich het recht voor om wijzigen of de Algemene Voorwaarden met betrekking tot het gebruik van de Site van tijd tot tijd zonder voorafgaande kennisgeving aan gebruikers bij te werken. Voortgezet gebruik van de Site na eventuele wijzigingen in de Algemene Voorwaarden zal uw aanvaarding van dergelijke wijzigingen.

Auteursrecht en handelsmerken

Op deze site en de inhoud aanwezig, inclusief de tekst en afbeeldingen is onderworpen aan de wetten op het auteursrecht en mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd, heruitgegeven, geⁿpload, gepost, verzonden of gedistribueerd zonder schriftelijke toestemming van Ferrysavers.com. U mag echter de inhoud te gebruiken van deze website voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik.

U gaat ermee akkoord dat u niet zal doorgeven of een webpagina's, gegevens of inhoud gevonden op deze site over te dragen naar een andere computer, server, website of ander medium voor massadistributie of voor gebruik in een commerciδle onderneming . U stemt ermee in dat u geen apparaat, software of routine zal gebruiken om verstoren of proberen te interfereren met de goede werking van deze site.

Het materiaal van de Site is eigendom van Ferrysavers.com of haar dochterondernemingen tenzij ge∩dentificeerd als van derden. De naam Ferrysavers en alle andere merken, logo's en afbeeldingen van Ferrysavers.com weergegeven op de site zijn geregistreerde handelsmerken van Ferrysavers.com of haar filialen. Andere bedrijfs- of productnamen of dienst namen weergegeven op de site kunnen de handelsmerken van hun respectieve eigenaars.

Site Gebruik

U mag alleen gebruik maken van deze site om legitieme reserveringen of aankopen te doen en zal geen gebruik maken van deze site voor andere doeleinden, waaronder, zonder beperking, speculatieve, valse of frauduleuze reservering of enig voorbehoud in afwachting van de vraag is verboden.

U gaat ermee akkoord dat de reisdiensten reserveringen faciliteiten van deze website zal alleen worden gebruikt om legitieme reserveringen of aankopen voor uzelf of voor een andere persoon voor wie u wettelijk bevoegd om op te treden. U begrijpt dat overmatig gebruik of misbruik van de reisdiensten reservering faciliteiten van de website kan leiden dat u dat geen toegang tot dergelijke voorzieningen.

U gaat ermee akkoord dat u geen actie die een last oplegt niet zal nemen of de belasting op onze infrastructuur die Ferrysavers.com acht onredelijk of in verhouding staan tot de baten Ferrysavers.com verkrijgt uit uw gebruik van de site. Ferrysavers.com geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot uw vermogen op elk gewenst moment toegang tot of het gebruik van de site, een onderbreking in die de toegang of het niet om een transactie te voltooien accepteren. Ferrysavers.com garandeert niet dat de site vrij is van computervirussen, bugs of andere eigenschappen die verlies of schade kunnen veroorzaken.

Site inhoud

Ferrysavers.com kan niet garanderen dat de informatie op deze website (inclusief zonder beperking prijzen, beschrijvingen of data) vrij is van fouten of omissies, maar we zullen alle redelijke inspannen om eventuele fouten of weglatingen zo snel mogelijk te verhelpen nadat ze onder onze aandacht gebracht. Ferrysavers.com geeft algemene informatie over de Site ten behoeve van slechts begeleiding. Houd er rekening mee dat Ferrysavers.com kan op elk moment wijzigen elk aspect van de site of de inhoud ervan, met inbegrip van de beschikbaarheid van operators, functies, informatie, database of inhoud. In het bijzonder met betrekking tot paspoorten, visa, en vaccinatie eisen, Ferrysavers.com niet garanderen dat de informatie altijd up-to-date en het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u begrijpt en voldoen aan alle relevante paspoort, visum, en vaccinatie eisen .

informatie voor de gebruiker

U gaat ermee akkoord gebonden te zijn aan de volgende verplichtingen, inclusief en zonder beperking. U accepteert de financiδle verantwoordelijkheid voor alle transacties die onder uw naam of account. U garandeert dat alle informatie die u over uzelf of leden van uw huishouden waar en accuraat zijn.

Links naar websites van derden

De Site bevat hyperlinks naar externe websites beheerd door derden. Ferrysavers.com heeft geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de juistheid, volledigheid en kwaliteit van de informatie op dergelijke sites van derden informatie. Elke en alle inhoud op dergelijke sites van derden niet overeen met producten, diensten of informatie die door Ferrysavers.com. Je moet zorgen maakt over externe links naar de site webmaster van een dergelijke site te sturen.

Reserveringen

Zodra een reservering is gemaakt op onze site en we hebben de volledige betaling die wordt geaccepteerd ontvangen door Ferrysavers.com, zullen wij u een e-mailbevestiging detaillering uw relevante boeking. De e-mail bevestiging bevat uw reservering nummer dat u relevante foto LD voor het instappen moet presenteren, zodat u uw tickets kunt ontvangen. Boekingen kunnen worden gedaan met een creditcard of bankpas en card kosten van toepassing zijn op bepaalde kaarten.

Ferrysavers.com zal een minimumbedrag van GBP25.00/EUR40.00 rekenen per boeking voor alle wijzigingen of annuleringen voorafgaand aan het vertrek naast eventuele kosten die de ferry operator.

Alle tarieven zijn gebaseerd op het type voertuig, de grootte, het aantal passagiers, route (s), vertrektijden, reistijd en de data van reizen en zijn afhankelijk van beschikbaarheid .

Sommige tarieven zijn afhankelijk van beperkte faciliteiten of diensten, met inbegrip geen accommodatie aan boord, de mogelijkheid om voertuigen, afmeting van de voertuigen, het aantal passagiers of geen voorzieningen nemen voor huisdieren. Controleer alvorens te boeken.

Ferrysavers.com biedt real-time boeking functionaliteit voor de meerderheid van de tarieven en u een bevestiging per e-mail direct ontvangen als de boeking is aanvaard.

Er zijn een aantal van de tarieven die onderworpen zijn aan virtuele boeking bij de betrokken exploitant zijn en daarom moet u contact opnemen met onze klantenservice om de reservering af te ronden.
Het vervoer van dieren naar of van Europa moet in overeenstemming zijn met de relevante eisen van de betrokken landen en een vergoeding is verschuldigd bij sommige diensten. Controleer alvorens te boeken en altijd advies inwinnen van uw dierenarts.

Ferrysavers.com is niet aansprakelijk indien u uw vertrek mist, misbruiken de voorwaarden van de boeking of te lang blijven de reisperiode uw boeking maakt. De volledige kosten van de relevante boeking in rekening worden gebracht.

Ferrysavers.com behoudt zich het recht voor om de kosten van de tarieven variδren op basis van veranderingen in de markt (bijvoorbeeld valutaschommelingen, de olieprijs en de overheid wetgeving) of operator prijsstijgingen.

Ferrysavers. com kan geen aansprakelijkheid voor eventuele onderbrekingen of wijzigingen in uw reis te accepteren als gevolg van ongunstige weersomstandigheden of getijden of andere omstandigheden. Customer services zal proberen om u op de hoogte van alle ernstige aandoeningen die uw reis kunnen be∩nvloeden, maar kijk dan op de reisvoorwaarden voor vertrek.

Alle vertrek/aankomsttijden worden verstrekt door de exploitant en zijn in plaatselijke tijd. Het is raadzaam om contact op met Ferrysavers.com klantendiensten de vertrektijden voor vertrek.

Ferrysavers.com kan niet aansprakelijk voor wijzigingen in de dienst, inclusief het gebruik van alternatieve schepen of de intrekking van de faciliteiten aan boord en diensten.


Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen