Harwich Hoek van Holland Ferry

kaart
 • Harwich naar Hoek van Holland
  Vergelijk tijden en prijzen voor Harwich naar Hoek van Holland

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Harwich naar Hoek van Holland
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  6 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Hull - Rotterdam Europoort
  7 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan
 • 6 overtochten per week
  13 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • Newcastle - Amsterdam IJmuiden
  7 overtochten per week
  15 uur 45 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Harwich naar Hoek van Holland veerboten hier met Ferrysavers. De Harwich naar Hoek van Holland ferry route wordt uitsluitend verzorgd door Stena Line biedt een nuttig verbinding vanuit Engeland naar Nederland. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Harwich vergelijken naar Hoek van Holland te helpen bij het vinden van de beste deals en komen in Nederland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Harwich naar Hoek van Holland ferries met Stena Line zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Stena Line en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Harwich en Hoek van Holland.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Harwich - Hoek van Holland

  Auto + 2
  Reizen: zondag 24 mei 2020
  vanaf: € 107
  Stena Line

Speciale aanbieding

Harwich Information

Harwich ligt in Essex aan de zuid-oost kust van Engeland, en behoort tot de groep van havens bekend als de Haven die zijn gelegen aan de kust van de Noordzee. Harwich is gelegen in de wijk Tendering met bekende plaatsen zoals Ipswich en Colchester in de buurt. positie Harwich op de monding van de Orwell en Stour rivieren, en het nut ervan als de enige veilige ankerplaats tussen de Theems en Humber rivieren betekenen dat de stad een lange geschiedenis van de maritieme betekenis heeft gehad, zowel voor civiele als militaire scheepvaart.

In 1657 Harwich haven werd omgezet in een marinebasis en werd zwaar versterkt, met de Harwich Redoubt en Beacon Hill Battery, de Redoubt blijft vandaag en is open voor bezoekers om te verkennen. Samen met dit, het oude gedeelte van de stad die is nu een beschermd gebied met een aantal historische gebouwen is zeker een bezoek waard terwijl in Harwich.


Hoek van Holland Informatie

de Hoek van Holland ferry haven ligt in de buurt van Hoek van Holland haven Station en is gemakkelijk te bereiken door het volgen van de A20/N20 vanuit Rotterdam.

de Hoek van Holland ligt aan de kust van de Noordzee en noordelijke oever van het schip kanaal Nieuwe Waterweg. Hoek van Holland wordt beschouwd als een Rotterdamse wijk en biedt gemakkelijk toegang tot deze culturele stad als Amsterdam. Hoewel deze beroemde steden kan worden beschouwd als de belangrijkste reden om de Hoek van Holland te bezoeken, de stad zelf is de thuisbasis van een aantal fantastische stranden en een ontspannen sfeer.