Rostock Trelleborg Ferry

kaart
 • Rostock naar Trelleborg
  Vergelijk tijden en prijzen voor Rostock naar Trelleborg

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Rostock naar Trelleborg
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3-overtochten dagelijks
  5 uur
  Geef prijs aan
 • 2-overtochten dagelijks
  6 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Kiel - Gotenburg
  6 overtochten per week
  14 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • Sassnitz - Trelleborg
  1-overtochten dagelijks
  4 uur
  Geef prijs aan
 • Travemünde - Malmo
  2-overtochten dagelijks
  8 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • Travemünde - Trelleborg
  3-overtochten dagelijks
  7 uur 15 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Rostock naar Trelleborg veerboten hier met Ferrysavers. De Rostock naar Trelleborg ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, Stena Line en TT-Line biedt een nuttig verbinding van Duitsland naar Zweden. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Rostock naar Trelleborg te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook te vergelijken met 4 andere routes om u te helpen te komen in Zweden ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal:

 • Kiel naar Göteborg
 • Sassnitz naar Trelleborg
 • Travemunde naar Malmö
 • Travemunde naar Trelleborg

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Rostock naar Trelleborg ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Stena Line en TT-Line en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Rostock en Trelleborg.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Rostock - Trelleborg

  Auto + 2
  Reizen: donderdag 30 juli 2020 - maandag 10 augustus 2020
  vanaf: € 158
  Stena Line
 • Rostock - Trelleborg

  Auto + 3
  Reizen: zaterdag 4 april 2020
  vanaf: € 248
  TT-Line

Speciale aanbieding

Rostock Informatie

Rostock haven biedt directe toegang tot een aantal grote Scandinavische bestemmingen. Rostock haven is de grootste Duitse haven aan de Oostzee en zorgt voor de hoogste aantallen van cruise- en ferry passagiers in Duitsland per jaar.

De stad Rostock ligt in het noorden van Duitsland langs de rivier de Warnow. Rostock heeft zijn middeleeuwse en gotische architectuur en uitstraling behouden. The New Market Square (Neuer Markt), met het stadhuis en zes oorspronkelijke gevel huizen uit de 15e en 16e eeuw zijn enkele van de beste archeologische vindplaatsen in de stad. Het belangrijkste voetgangersgebied is Kropeliner Stratt opscheppen boetiekjes, restaurants en brasseries. Warnemunde is de wijk aan de zee van Rostock en is een belangrijke attractie met de bezoekers en de lokale bevolking.


Trelleborg Information

Trelleborg haven ligt aan de kust van Trelleborg, de meest zuidelijke stad van Zweden aan de Baltische Zee. Met meer dan 2 miljoen passagiers passeren de haven van Trelleborg elk jaar, het is veruit een van de businest ferry havens in Scandinavië en als gevolg daarvan, de haven is zeer goed uitgerust voor het omgaan met grote hoeveelheden ferry passagiers met een snackbar , openbare telefoons, een vertrekhal, toiletten en een wisselkantoor. Het is ook gemakkelijk bereikbaar vanaf steden zoals Malmo of Ystad .

Trelleborg is een stad in het zuiden van Zweden. Zodra een belangrijke haring vissershaven, is Trelleborg uitgegroeid tot één van de grootste havens in Scandinavië, en de tweede grootste in Zweden geworden. Hoewel er niet veel te doen in Trelleborg, het belangrijkste doel van deze stad is naar Scandinavië te verbinden met het vasteland van Europa, net als de toegangspoort voor vele steden in Scandinavië, met inbegrip van Malmö, Lund, Dragor en Kopenhagen .