Oslo Ferry Port

kaart
 • Oslo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Oslo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Oslo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Oslo
  Ontdek veerboten van en naar Oslo

  Vind de beste tarieven op AFerry

Oslo Routes

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope ferry overtocht van Oslo naar Duitsland of Denemarken met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar Kiel , Frederikshavn en Kopenhagen .

Zoek de meest recente informatie over goedkope Oslo veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers vergelijking motor.

Oslo ferry haven is een van de belangrijkste havens in Noorwegen, waar de lading, veerboten en cruiseschepen. Oslo veerhaven verzorgt ook de inter-eiland openbare veerboten.

Oslo, voorheen bekend als Christiania of Kristiania, is de hoofdstad en grootste stad van Noorwegen en is gelegen aan de kop van Oslo Fjord, omringd door beboste bergkammen. Oslo combineert op harmonieuze wijze het stadsleven met outdoor en culturele activiteiten waardoor het een unieke bestemming. Ontdek de Viking erfgoed op de Kon-Tiki Museum of het Vikingschip Museum, hebben plezier op het TusenFryd themapark, bewonder meer dan 200 unieke beelden in het Vigeland Sculpture Park of gewoon verken de charmante dorpjes rond de Oslo Fjord.

Oslo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Color Line

Color Line Terminalen, Hjortnes, 0250, Norway

DFDS

Utstikker II, Vippetangen, 0150, Norway

Stena Line

Stena Line A/S, Vippetangen, Utstikker 2, Oslo, N-0154, Norway

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen