Frederikshavn Oslo Veerboot

kaart
 • Frederikshavn naar Oslo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Frederikshavn naar Oslo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Frederikshavn naar Oslo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  9 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • 1-overtochten dagelijks
  3 uur 14 min
  Geef prijs aan
 • Hirtshals - Langesund
  6 overtochten per week
  4 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  3 uur 45 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Frederikshavn naar Oslo veerboten hier met Ferrysavers. De Frederikshavn naar Oslo ferry route wordt uitsluitend verzorgd door Stena Line biedt een nuttig verbinding van Denemarken naar Noorwegen. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Frederikshavn naar Oslo te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met 5 andere routes om u te helpen aankomt in Noorwegen ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal:

 • Hirtshals naar Bergen
 • Hirtshals naar Kristiansand
 • Hirtshals naar Langesund
 • Hirtshals naar Larvik
 • Hirtshals naar Stavanger

Frederikshavn naar Oslo ferries met Stena Line zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Stena Line en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Frederikshavn en Oslo.

Speciale aanbieding

Frederikshavn Informatie

Dit Deense haven is een kleine stad in het noorden van Denemarken. Hoewel er niet veel activiteit hier, het is ongeveer 50 mijl afstand van de stad Aalborg, dat is een stad geweldig om te winkelen, uit eten gaan of gewoon ontspannen en genieten van de vriendelijke Deense sfeer.

In Frederikshavn, er is echter de buitengewone 'Palm Beach'; een kunstmatig strand omzoomd met 100 palmbomen en een plek waar veel locals graag barbecues en feesten op het strand in de zomermaanden te hebben! Als dat niet je ding is, de Krudttarnet is een zeer interessant museum met veel historische artefacten.


Oslo Information

Oslo ferry haven is een van de belangrijkste havens in Noorwegen , waar de lading, veerboten en cruiseschepen. Oslo veerhaven verzorgt ook de inter-eiland openbare veerboten.

Oslo, voorheen bekend als Christiania of Kristiania, is de hoofdstad en grootste stad van Noorwegen en is gelegen aan de kop van Oslo Fjord, omringd door beboste bergkammen. Oslo combineert op harmonieuze wijze het stadsleven met outdoor en culturele activiteiten waardoor het een unieke bestemming. Ontdek de Viking erfgoed op de Kon-Tiki Museum of het Vikingschip Museum, hebben plezier op het TusenFryd themapark, bewonder meer dan 200 unieke beelden in het Vigeland Sculpture Park of gewoon verken de charmante dorpjes rond de Oslo Fjord.