Hirtshals Larvik Ferry

kaart
  • Hirtshals naar Larvik
    Vergelijk tijden en prijzen voor Hirtshals naar Larvik

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Hirtshals naar Larvik
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Hirtshals Informatie

Gevonden op de noordelijke kust van de Deense schiereiland Jutland, heeft Hirtshals zich ontwikkeld tot een belangrijke vissershaven en veerhaven dankzij de toegang tot de Noordzee. De haven heeft een directe verbinding met de snelweg E39 en de spoorlijn naar het zuiden door het land en de rest van Europa. Hirtshals' treinstation ligt op 500 meter ten zuiden van de ferry terminal.

Dit levendige, moderne stad heeft Jammerbukten baai aan de ene kant en Tannis bukt baai aan de andere, aan weerszijden van Hirtshals met stranden die een looptijd van meer dan 40 km in beide routebeschrijving. Deze kindvriendelijke, witte zandstranden zijn ideaal om te ontspannen in de zon of een wandeling langs in de frisse herfstlucht. In Hirtshals is de Den Gronne Plads (The Green Square), die de vissershaven en de rijen blauwe romp vissersboten uitkijkt.


Larvik Informatie

Larvik ferry haven biedt een dagelijkse dienst naar Hirtshals in Denemarken. Larvik haven ligt op ongeveer 65 mijl van Oslo. Larvik is een stad in de provincie Vestfold in Noorwegen. Larvik is een prachtige stad met prachtige maritieme landschappen en prachtige natuurlijke schatten, zoals het meer Farris of de uitgestrekte beukenbossen.