Hirtshals Kristiansand Veerboot

kaart
  • Hirtshals naar Kristiansand
    Vergelijk tijden en prijzen voor Hirtshals naar Kristiansand

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Hirtshals naar Kristiansand
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Hirtshals Informatie

Gevonden op de noordelijke kust van de Deense schiereiland Jutland, heeft Hirtshals zich ontwikkeld tot een belangrijke vissershaven en veerhaven dankzij de toegang tot de Noordzee. De haven heeft een directe verbinding met de snelweg E39 en de spoorlijn naar het zuiden door het land en de rest van Europa. Hirtshals' treinstation ligt op 500 meter ten zuiden van de ferry terminal.

Dit levendige, moderne stad heeft Jammerbukten baai aan de ene kant en Tannis bukt baai aan de andere, aan weerszijden van Hirtshals met stranden die een looptijd van meer dan 40 km in beide routebeschrijving. Deze kindvriendelijke, witte zandstranden zijn ideaal om te ontspannen in de zon of een wandeling langs in de frisse herfstlucht. In Hirtshals is de Den Gronne Plads (The Green Square), die de vissershaven en de rijen blauwe romp vissersboten uitkijkt.


Kristiansand Informatie

Kristiansand in Noorwegen favoriete recreatie bestemming als het profiteert van meer dagen zon het hele jaar dan enig ander deel van Noorwegen. Naast het feit dat een belangrijke haven, Kristiansand is het culturele centrum van Noorwegen, vermaard om zijn muzikale erfgoed met concerten van klassiek, opera en rock muziek die wordt vaak gehouden in en rondom Kristiansand.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen