color Line

color Line
kaart
 • color Line
  color Line

  Boek uw overtocht met color Line

 • color Line
  color Line

  Boek uw overtocht met color Line

 • color Line
  color Line

  Boek uw overtocht met color Line

Gebruik Ferrysavers om uw veerboot naar Noorwegen, Duitsland, Denemarken of Zweden met Color Line boeken. Met Ferrysavers en Color Line kunt u Color Line veerboten boeken naar Oslo , Kiel , Kristians en Hirtshals . Alle Color Lines bieden directe e-mail.

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw Color Line ferry boek een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van Color Line ferries door gebruik te maken van onze unieke prijsvergelijking motor.

 • reizen Color Line uit Noorwegen naar Duitsland, met hun service tussen Oslo (Noorwegen) en Kiel (Duitsland)
 • route Color Line uit Noorwegen naar Denemarken overtochten tussen Hirtshals (Denemarken) en beide Kritiansand en Larvik (Noorwegen)
 • en Color Line hebben ook een veerdienst tussen Sandefjord (Noorwegen) en Str÷mstad (Zweden)

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken, alle andere passagiers dienen zich uiterlijk 90 minuten voor vertrek bij de incheckbalie te melden.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

color Line Routes

  Color Line

  Color Line is trots de grootste ferry onderneming die actief is op de routes tussen Noorwegen en is een van de leiders in de maritieme sector in Europa. Opgericht in 1990 met de samenvoeging van Norweigen operators Jahre Line en Noorwegen Line, Color Line heeft een trotse traditie, met wortels in de ferry bedrijf dat terug te gaan meer dan 100 jaar.

  Color Line zijn gespecialiseerd in het aanbieden van cruise-veerdiensten, met schepen die veel hoger zijn dan de standaard ferry faciliteiten. Hun vloot van 6 schepen bieden allemaal een keuze aan restaurants en een uitstekende lounges en bars. De grootste ferry's in hun vloot, de M/S Color Magic , en M/S Color Fantasy , die reizen tussen Kiel en Oslo, bieden een klasse boven in ferry luxe, met 8 restaurants bieden alles, van fijne gastronomische dineren tot hamburgers in een sportbar, een volledige fitnessruimte en spa-behandelingen, bars en nachtclubs, en zelfs een mini-waterpark met zwembaden, waterglijbaan, fonteinen en een jacuzzi!

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen