Kopenhagen Ferry Port

kaart
 • Kopenhagen
  Vergelijk tijden en prijzen voor Kopenhagen

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Kopenhagen
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Kopenhagen
  Ontdek veerboten van en naar Kopenhagen

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope ferry boeken tussen Kopenhagen en Oslo en Kopenhagen - Malmö Malmö , of u kunt Kopenhagen ferry overtocht prijzen op datum te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

Hier komt onze meest recente informatie over veerboot naar Kopenhagen, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Oslo - Kopenhagen
(DFDS Seaways)
€ 162,28
 • Geboekt: donderdag 12 september 2019
 • Reizen: zondag 9 augustus 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2

Kopenhagen Routes

 • Malmo tot Kopenhagen / Kopenhagen tot Malmo
  96-overtochten dagelijks
  24 uur
  Geef prijs aan
 • Oslo tot Kopenhagen / Kopenhagen tot Oslo
  6 overtochten per week
  1 uur
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Kopenhagen veerhaven is een moderne ferry terminal slechts enkele minuten van het centrum van de stad. Het behandelt tot 2000 passagiers, 400 auto's en 130 vrachtwagens op een dagelijkse basis en biedt alle nodige voorzieningen zoals cadeauwinkels, krantenwinkels en geldautomaten.

hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen is ook het land de grootste stad . Tegenover de Oresund, het scheiden van Denemarken naar Zweden en het verbinden van het Noorden met de Baltische Zee, Kopenhagen is gerangschikt als een van de beste steden ter wereld om in te wonen, ondanks de hoge kosten van levensonderhoud.

Kopenhagen biedt een grote verscheidenheid fijn bekroonde restaurants en het is mogelijk om eetgelegenheden met de zogenaamde "smorrebrod", de traditionele Deense sandwiches. Kopenhagen is ook bekend om de hotdog stands gevonden door de stad en door de vele goede bakkers en banketbakkers. De meest memorabele attracties in Kopenhagen zijn de monumenten, zoals de Koninklijke Bibliotheek, Chruch van Onze Verlosser en het Koninklijk Kasteel Amelienborg.

Kopenhagen Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Dampfærgevej 30, 2100, Kobenhavn O, Denmark