Oresund Bridge

oresundsbron
kaart
 • oresundsbron
  oresundsbron

  Boek uw overtocht met oresundsbron

 • oresundsbron
  oresundsbron

  Boek uw overtocht met oresundsbron

 • oresundsbron
  oresundsbron

  Boek uw overtocht met oresundsbron

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers die u kunt boeken de Oresund brug tussen Zweden en Denemarken.

De Sontbrug is een autoweg en spoor brug over de Sont lopen 16 kilometer. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor de Oresund-brug en de laatste aanbiedingen.

U kunt Ferrysavers.com use de Oresund Bridge book between Copenhagen en Malmö. Klik op uw route voor een gedetailleerde Oresund Bridge tijdschema.

Overzicht

Check-in informatie

Graag uw 8 cijferige referentie nummer bij de hand hebben als u het tolhuisje bereikt. Voor bemande rijstroken graag u 8-cijferige referentie nummer aan de tol assistant doorgeven, voor credit kaart rijstroken graag de cijfertoetsen gebruiken om de 8-cijferige nummer in te toetsen.

routes:
2
Kortste oversteek:
Kopenhagen - Malmo
10 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

oresundsbron Routes

 • Kopenhagen tot Malmo / Malmo tot Kopenhagen
  97-overtochten dagelijks
  10 min

Over de Oresund Bridge

De Oresund Bridge is de langste gecombineerde verkeers- en spoorbrug in Europa, het aansluiten van Kopenhagen in Denemarken en Malmö in Zweden. Oreund Bridge werd geopend in 2000 en sindsdien duizenden auto's en treinen van de zeestraat tussen Denemarken en Zweden hebben gekruist. De brug is een weg en spoorverbinding consistsof van zowel een brug, een tunnel en het kunstmatige eiland Peberholmen .. Het is een ongeveer 16 km lange weg en spoorverbinding tussen Zweden en Denemarken. Maar het is veel meer dan dat. De Oresund Bridge heeft een gebied gecreëerd met een bevolking van 3,7 miljoen inwoners.

De brug loopt van de Zweedse kust uit 8 kilometer naar het kunstmatige eiland van Peberholm, gebouwd om het verkeer in staat om van de brug naar de tunnel. Vanaf Peberholm, de ondergedompelde tunnel is 4 km lang links naar het Deense eiland Amager.