Hoek van Holland Harwich Veerboot

kaart
 • Hoek van Holland naar Harwich
  Vergelijk tijden en prijzen voor Hoek van Holland naar Harwich

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Hoek van Holland naar Harwich
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 1-overtochten dagelijks
  6 uur 30 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Hoek van Holland naar Harwich ferries hier met Ferrysavers. Hoek van Holland naar Harwich ferry route wordt uitsluitend verzorgd door Stena Line biedt een nuttig verbinding van Nederland naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Hoek van Holland naar Harwich te vergelijken met helpen bij het vinden van de beste deals en komen in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Hoek van Holland naar Harwich ferries met Stena Line zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Stena Line en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Hoek van Holland en Harwich.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Hoek van Holland - Harwich

  Auto + 1
  Reizen: zaterdag 21 september 2019
  vanaf: € 94,97
  Stena Line

Speciale aanbieding

Hoek van Holland Informatie

De Hoek van Holland ferry haven ligt in de buurt van Hoek van Holland Haven Station en is gemakkelijk te bereiken door het volgen van de A20/N20 vanuit Rotterdam.

Hoek van Holland is gelegen aan de Noordzee kust en de noordelijke oever van het schip kanaal Nieuwe Waterweg. Hoek van Holland wordt beschouwd als een Rotterdamse wijk en biedt gemakkelijk toegang tot deze culturele stad als Amsterdam. Hoewel deze beroemde steden kan worden beschouwd als de belangrijkste reden om de Hoek van Holland te bezoeken, de stad zelf is de thuisbasis van een aantal fantastische stranden en een ontspannen sfeer.


Harwich Information

Harwich is gelegen in Essex aan de zuid-oost kust van Engeland, en behoort tot de groep van havens bekend als de Haven die zijn gelegen aan de kust van de Noordzee. Harwich is gelegen in de wijk Tendering met bekende plaatsen zoals Ipswich en Colchester in de buurt. positie Harwich op de monding van de Orwell en Stour rivieren, en het nut ervan als de enige veilige ankerplaats tussen de Theems en Humber rivieren betekenen dat de stad een lange geschiedenis van de maritieme betekenis heeft gehad, zowel voor civiele als militaire scheepvaart.

In 1657 Harwich haven werd omgezet in een marinebasis en werd zwaar versterkt, met de Harwich Redoubt en Beacon Hill Battery, de Redoubt blijft vandaag en is open voor bezoekers om te verkennen. Samen met dit, het oude gedeelte van de stad die is nu een beschermd gebied met een aantal historische gebouwen is zeker een bezoek waard terwijl in Harwich.

Alternatieve Routes

 • Amsterdam IJmuiden - Newcastle
  16 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • Rotterdam Europoort - Hull
  10 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 13 uur 30 min
  Geef prijs aan