Rosslare Ferry Port

kaart
 • Rosslare
  Vergelijk tijden en prijzen voor Rosslare

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Rosslare
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Rosslare
  Ontdek veerboten van en naar Rosslare

  Vind de beste tarieven op AFerry

Rosslare Routes

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot van Rosslare naar Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar Cherbourg , Fishguard en Pembroke .

 • Gebruik Ferrysavers kunt u eenvoudig en veilig boek een veerboot van Rosslare naar Cherbourg en Roscoff in Frankrijk en Pembroke in Wales met Irish Ferries
 • of Stena Line ferry's tussen Rosslare en Cherbourg in Frankrijk, of Rosslare en Fishguard in Wales

Gebruik deze pagina voor de laatste informatie op goedkope Rosslare veerboten over de Ierse Zee, met inbegrip van ticketprijzen, kruising tijden en beschikbaarheid.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Cherbourg Octeville - Rosslare
(Brittany Ferries)
€ 217
 • Geboekt: maandag 22 maart 2021
 • Reizen: dinsdag 6 april 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 2

Gelegen aan de zuid-oostelijke puntje van Ierland, Rosslare is een zeer drukke haven, met frequente verbindingen naar het Verenigd Koninkrijk en Europa en tal van faciliteiten, waaronder een restaurant, bar, lounges, speelplekken en een wisselkantoor. Het havengebied heeft tal van accommodatie en restaurants, en de haven is een uitstekende toegangspoort tot het Oosten, Zuid-Oost, het westen, zuidwesten en Midlands via de N11/N25 wegennet, met de N25 rechtstreeks leidt naar de haven.

Rosslare zelf is een populaire toeristische trekpleister, vooral dankzij de 300+ uur per jaar zon waarvan zij in vergelijking met de rest van Ierland en de prachtige Blauwe Vlag strand, vaak vol met vakantiegangers in de zomermaanden. Er zijn ook tal van watersport mogelijkheden, met surfen, zeilen en windsurfen alle populaire activiteiten. Om u te helpen ontspannen Rosslare is de thuisbasis van een aantal uitstekende restaurants die gespecialiseerd zijn in lokale producten en ook enkele mooie golfbanen.

Rosslare Kaart

Bekijk map

Havenadres

Irish Ferries

Rosslare Harbour, Co. Wexford, Republic of Ireland

Stena Line

The Ferry Terminal, Rosslare Harbour, Country Wexford, Republic of Ireland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen