Pembroke Ferry Port

kaart
 • Pembroke
  Vergelijk tijden en prijzen voor Pembroke

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Pembroke
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Pembroke
  Ontdek veerboten van en naar Pembroke

  Vind de beste tarieven op AFerry

Pembroke Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Ierse Zee ferry van Pembroke Rosslare met ferrysavers.com, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten naar Ierland uit het Verenigd Koninkrijk.

 • Gebruik Ferrysavers kun je veilig een veerboot op de populaire ferry route van Pembroke naar Rosslare met Irish Ferries

Hier vind je informatie over goedkope Pembroke veerboten over de Ierse Zee, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Pembroke veerboot poort bevindt zich aan de zuidelijke oever van de rivier de Cleddau in het zuidwestelijke deel van Wales, en is officieel bekend als Pembroke Docks. Pembroke haven heeft uitstekende verbindingen via de weg naar de belangrijkste stad zelf en ook voor de rest van Wales en Engeland.

Gelegen in de buurt Pembroke haven liggen een aantal cafΘs en winkels voor bezoekers om te vinden wat ze nodig hebben en ontspannen in voor hun veerboot. Bezoekers van de stad kunnen ook de verschillende historische gebouwen verspreid over de stad te verkennen.

Pembroke Kaart

Bekijk map

Havenadres

Irish Ferries

Pembroke Dock, Pembrokeshire, SA72 6UF, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen