Irish Ferries

Irish Ferries
kaart
 • Irish Ferries
  Irish Ferries

  Boek uw overtocht met Irish Ferries

 • Irish Ferries
  Irish Ferries

  Boek uw overtocht met Irish Ferries

 • Irish Ferries
  Irish Ferries

  Boek uw overtocht met Irish Ferries

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Overzicht

routes:
6
Kortste oversteek:
Dublin - Holyhead
2 uur 15 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Irish Ferries Routes

Ferrysavers kunt u snel en gemakkelijk boek een goedkope Irish Ferries schip naar de Republiek Ierland, het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk.

Bij Ferrysavers u kunt boeken een overtocht naar href="dublin.htm"> Dublin of Holyhead Rosslare en ook Pembroke .

Hier op Ferrysavers, we maken het gemakkelijk voor u te boeken uw Irish Ferries overtocht met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor, kunnen wij u helpen om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van de veerboten naar Ierland.

 • Irish Ferries veerdiensten op de enorm populaire route tussen Dublin (ROI) en Holyhead (Wales, UK)
 • en Irish Ferries varen ook van Rosslare (ROI) naar Pembroke (Wales), Cherbourg en Roscoff (beide in Frankrijk)

Irish Ferries

Irish Ferries is de `low fares veerboot company', en werd opgericht in 1973. Irish Ferries is de ferry afdeling van de Irish Continental Group, en is Ierlands grootste veerboot bedrijf met routes tussen de Republiek Ierland met het Groot-Brittanniδ en het vasteland van Europa.

Irish Ferries is trots op het hebben van de meest moderne vloot op de Ierse Zee. In 2001 lanceerde Irish Ferries 's werelds grootste auto ferry, de Ulysses , die vaart tussen Holyhead en Dublin 4 keer per dag. Irish Ferries hebben ook de cruise veerboten de Isle of Inishmore en Oscar Wilde , evenals de high-speed catamaran De Jonathan Swift ; hebben allemaal een keuze aan bars, bustehouders of cafΘs, evenals winkels en veel entertainment aan boord, waaronder lounges, een verscheidenheid aan lichte, ruime hutten en bioscopen op een aantal afvaarten.

Huisdieren aan boord van veerboten naar Ierland

U kunt uw hond of kat aan boord van veerboten naar Ierland met Ferrysavers te boeken. Huisdieren op Irish Ferries moet reizen in de kennels verstrekt. Maak uw huisdier zo aangenaam mogelijk door het verstrekken van absorberend beddengoed en vertrouwde speelgoed. Huisdieren kunnen alleen reizen naar Ierland via Cherbourg Houd er rekening mee dat alle honden een muilkorf moeten dragen. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.