Dover Calais Ferry

kaart
 • Dover naar Calais
  Vergelijk tijden en prijzen voor Dover naar Calais

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Dover naar Calais
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 20-overtochten dagelijks
  1 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 13-overtochten dagelijks
  1 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Dover naar Calais veerboten hier met Ferrysavers. De Dover naar Calais ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, DFDS en P&O Ferries biedt een nuttig verbinding van Engeland naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken voor Dover naar Calais te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Dover naar Duinkerken en Folkestone naar Calais te helpen je aankomt in Frankrijk ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal.

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Dover naar Calais ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor DFDS en P&O Ferries en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Dover en Calais.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Dover - Calais

  Auto + 2
  Reizen: maandag 17 augustus 2020
  vanaf: € 100
  DFDS Seaways
 • Dover - Calais

  Auto + 2
  Reizen: maandag 19 oktober 2020
  vanaf: € 56
  P&O Ferries

Speciale aanbieding

Dover Informatie

De stad Dover is misschien wel het Verenigd Koninkrijk de meest bekende haven, en is gelegen in Kent aan de zuidkust van Engeland. De stad kijkt uit Frankrijk over het smalste deel van het Engels Kanaal. Dover is altijd al een plaats van strategisch belang gevolge van zijn plaats geweest; een aantal van de gevonden resten er suggereren dat Dover werd begunstigd door mensen die naar Engeland te voeren, zelfs tijdens de prehistorie.

De stad heeft veel prachtige bezienswaardigheden te bezoeken, met Kearsney Abbey en St. Edmund's Chapel zijn de twee grootste religieuze plaatsen, en de beroemde witte kliffen van Dover, evenals de enorme Dover Castle, een deel van de meest populaire bezienswaardigheden in de omgeving.


Calais Informatie

Waarschijnlijk de meest beroemde van de Franse bestemmingen van de veerboot, is Calais al decennialang synoniem voor vakanties in Europa. Calais ferry haven is een van de drukste havens in Europa met maximaal 48 veerboten per dag af te wijken van hier op één van de drukste scheepvaartroutes ter wereld. Eurostar-treinen vertrekken vanaf Calais Frethun station dat dicht bij de Eurotunnel-terminal, net buiten Calais bij afslag 42 van de A16.

De stad Calais is de dichtstbijzijnde Franse stad naar Groot-Brittannië en dit maakt het een populaire ferry poort voor Britse toeristen op weg naar Frankrijk en vice versa. De stad is rijk aan cultureel erfgoed en heeft een breed scala aan traditionele Franse winkels en restaurants. De locatie van Calais veerhaven is ideaal gelegen; op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum van Calais, zodat je niet hoeft te een moment van uw tijd te verspillen.