Folkestone Calais Eurotunnel

kaart
 • Folkestone naar Calais
  Vergelijk tijden en prijzen voor Folkestone naar Calais

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Folkestone naar Calais
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 43-overtochten dagelijks
  35 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Folkestone naar Calais traint hier met Ferrysavers. De Folkestone naar Calais ferry route wordt uitsluitend bediend door EuroTunnel het verstrekken van een handige verbinding van Engeland naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Folkestone naar Calais te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Dover naar Calais en Dover naar Duinkerken te helpen je aankomt in Frankrijk ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal.

Folkestone naar Calais treinen met EuroTunnel zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Eurotunnel en grote deals om u te helpen besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Folkestone en Calais.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Folkestone - Calais

  Auto + 2
  Reizen: dinsdag 15 september 2020 - dinsdag 15 september 2020
  vanaf: € 76
  EuroTunnel

Speciale aanbieding

Folkestone Information

Folkestone is gelegen in het zuidoosten van Engeland op de zuidkust van Kent. Folkestone is een badplaats met zandstranden, een ontspannen sfeer en een prachtig mooie tuinen. Binnen de stad kunnen bezoekers vinden veel plezierige bezigheden om in te genieten, bijvoorbeeld diegenen die geïnteresseerd zijn in de watersport kunt proberen windsurfen, zeilen en vissen, terwijl de bezoekers die geïnteresseerd zijn in een verblijf op het land kan gaan bowlen, of geniet van een rondje golf. Bezoekers kunnen ook hun tijd in Folkestone gebruiken om te genieten van de prachtige natuur rondom de stad, door het volgen van een van de schilderachtige fietsroutes.


Calais Informatie

Een van de meest beroemde Franse bestemmingen van de veerboot, is Calais al decennialang synoniem voor vakanties in Europa. Calais ferry haven is een van de drukste havens in Europa met maximaal 48 veerboten per dag af te wijken van hier op één van de drukste scheepvaartroutes ter wereld. Eurostar-treinen vertrekken vanaf Calais Frethun station dat dicht bij de Eurotunnel-terminal, net buiten Calais bij afslag 42 van de A16.

De stad Calais is de dichtstbijzijnde Franse stad naar Groot-Brittannië en dit maakt het een populaire ferry poort voor Britse toeristen op weg naar Frankrijk en vice versa. De stad is rijk aan cultureel erfgoed en heeft een breed scala aan traditionele Franse winkels en restaurants. De locatie van Calais veerhaven is ideaal gelegen; op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum van Calais, zodat je niet hoeft te een moment van uw tijd te verspillen.