Folkestone Calais Eurotunnel

kaart
 • Folkestone naar Calais
  Vergelijk tijden en prijzen voor Folkestone naar Calais

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Folkestone naar Calais
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Folkestone - Calais

  Auto + 2
  Reizen: woensdag 14 april 2021
  vanaf: € 142
  Eurotunnel

Folkestone Information

Folkestone is gelegen in het zuidoosten van Engeland op de zuidkust van Kent. Folkestone is een badplaats met zandstranden, een ontspannen sfeer en een prachtig mooie tuinen. Binnen de stad kunnen bezoekers vinden veel plezierige bezigheden om in te genieten, bijvoorbeeld diegenen die ge∩nteresseerd zijn in de watersport kunt proberen windsurfen, zeilen en vissen, terwijl de bezoekers die ge∩nteresseerd zijn in een verblijf op het land kan gaan bowlen, of geniet van een rondje golf. Bezoekers kunnen ook hun tijd in Folkestone gebruiken om te genieten van de prachtige natuur rondom de stad, door het volgen van een van de schilderachtige fietsroutes.


Calais Informatie

Een van de meest beroemde Franse bestemmingen van de veerboot, is Calais al decennialang synoniem voor vakanties in Europa. Calais ferry haven is een van de drukste havens in Europa met maximaal 48 veerboten per dag af te wijken van hier op ΘΘn van de drukste scheepvaartroutes ter wereld. Eurostar-treinen vertrekken vanaf Calais Frethun station dat dicht bij de Eurotunnel-terminal, net buiten Calais bij afslag 42 van de A16.

De stad Calais is de dichtstbijzijnde Franse stad naar Groot-Brittanniδ en dit maakt het een populaire ferry poort voor Britse toeristen op weg naar Frankrijk en vice versa. De stad is rijk aan cultureel erfgoed en heeft een breed scala aan traditionele Franse winkels en restaurants. De locatie van Calais veerhaven is ideaal gelegen; op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum van Calais, zodat je niet hoeft te een moment van uw tijd te verspillen.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen