Calais Dover Ferry

kaart
 • Calais naar Dover
  Vergelijk tijden en prijzen voor Calais naar Dover

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Calais naar Dover
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Calais - Dover

  Auto + 2
  Reizen: zondag 4 april 2021
  vanaf: € 154
  P&O Ferries
 • Calais - Dover

  Auto + 2
  Reizen: vrijdag 7 mei 2021
  vanaf: € 234
  DFDS
 • Calais - Dover

  + 1
  Reizen: zondag 11 april 2021
  vanaf: € 329
  P&O Ferries

Calais Informatie

Waarschijnlijk de meest beroemde van de Franse bestemmingen van de veerboot, Calais is al decennialang synoniem voor vakanties in Europa. Calais ferry haven is een van de drukste havens in Europa met maximaal 48 veerboten per dag af te wijken van hier op ΘΘn van de drukste scheepvaartroutes ter wereld. Eurostar-treinen vertrekken vanaf Calais Frethun station dat dicht bij de Eurotunnel-terminal, net buiten Calais bij afslag 42 van de A16.

De stad Calais is de dichtstbijzijnde Franse stad naar Groot-Brittanniδ en dit maakt het een populaire ferry poort voor Britse toeristen op weg naar Frankrijk en vice versa. De stad is rijk aan cultureel erfgoed en heeft een breed scala aan traditionele Franse winkels en restaurants. De locatie van Calais veerhaven is ideaal gelegen; op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum van Calais, zodat je niet hoeft te een moment van uw tijd te verspillen.


Dover Informatie

De stad Dover is misschien wel het Verenigd Koninkrijk de meest beroemde veerhaven, en is gelegen in Kent aan de zuidkust van Engeland. De stad kijkt uit Frankrijk over het smalste deel van het Engels Kanaal. Dover is altijd al een plaats van strategisch belang gevolge van zijn plaats geweest; een aantal van de gevonden resten er suggereren dat Dover werd begunstigd door mensen die naar Engeland te voeren, zelfs tijdens de prehistorie.

De stad heeft veel prachtige bezienswaardigheden te bezoeken, met Kearsney Abbey en St. Edmund's Chapel zijn de twee grootste religieuze plaatsen, en de beroemde witte kliffen van Dover, evenals de enorme Dover Castle, een deel van de meest populaire bezienswaardigheden in de omgeving.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen