Duinkerken Dover Ferry

kaart
 • Duinkerken naar Dover
  Vergelijk tijden en prijzen voor Duinkerken naar Dover

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Duinkerken naar Dover
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 10-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Duinkerken naar Dover veerboten hier met Ferrysavers. De Duinkerken naar Dover ferry route wordt uitsluitend verzorgd door DFDS het verstrekken van een handige verbinding van Frankrijk naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Duinkerken naar Dover te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Calais naar Dover en Calais naar Folkestone om u te helpen te komen in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal.

Duinkerken naar Dover veerboten met DFDS zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor DFDS en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Duinkerken en Dover.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Duinkerke - Dover

  Auto + 2
  Reizen: woensdag 25 september 2019
  vanaf: € 55,17
  DFDS Seaways

Speciale aanbieding

Duinkerken Informatie

De Dunkerque (ook bekend als Duinkerken) veerhaven dateert uit de 8e eeuw als een eenvoudige vissershaven. Na verloop van tijd, bekend geworden als een toevluchtsoord voor piraten die de scheepvaart in de Noordzee aasde Duinkerken haven. Vandaag de dag is Duinkerken uitgegroeid tot een prachtige badplaats. Duinkerken haven biedt alle nodige faciliteiten, waaronder een lounge.

Dunkerque is opvallend groen voor een belangrijke internationale haven en industrieel centrum, dat bulklading handvatten van over de hele wereld, maar ook als een steeds populairder ferry haven. Komend uit de richting van België, Lille of Calais, zorg ervoor dat je op de A16. Volg de borden naar Duinkerke (Dunkerque). Neem afrit 53 (24) en naar rechts aan het einde van de afrit. Ga rechtdoor bij de twee rotondes en volg de weg tot u bij de DFDS Seaways ferry terminal.


Dover Informatie

De stad Dover is misschien wel het Verenigd Koninkrijk de meest bekende veerhaven, en is gelegen in Kent aan de zuidkust van Engeland. De stad kijkt uit Frankrijk over het smalste deel van het Engels Kanaal. Dover is altijd al een plaats van strategisch belang gevolge van zijn plaats geweest; een aantal van de gevonden resten er suggereren dat Dover werd begunstigd door mensen die naar Engeland te voeren, zelfs tijdens de prehistorie.

De stad heeft veel prachtige bezienswaardigheden te bezoeken, met Kearsney Abbey en St. Edmund's Chapel zijn de twee grootste religieuze plaatsen, en de beroemde witte kliffen van Dover, evenals de enorme Dover Castle, een deel van de meest populaire bezienswaardigheden in de omgeving.

Alternatieve Routes