Calais Folkestone Eurotunnel

kaart
 • Calais naar Folkestone
  Vergelijk tijden en prijzen voor Calais naar Folkestone

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Calais naar Folkestone
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Calais - Folkestone

  Auto + 5
  Reizen: zaterdag 14 augustus 2021
  vanaf: € 219
  Eurotunnel

Calais Informatie

Waarschijnlijk de meest beroemde van de Franse bestemmingen van de veerboot, Calais is al decennialang synoniem voor vakanties in Europa. Calais ferry haven is een van de drukste havens in Europa met maximaal 48 veerboten per dag af te wijken van hier op ΘΘn van de drukste scheepvaartroutes ter wereld. Eurostar-treinen vertrekken vanaf Calais Frethun station dat dicht bij de Eurotunnel-terminal, net buiten Calais bij afslag 42 van de A16.

De stad Calais is de dichtstbijzijnde Franse stad naar Groot-Brittanniδ en dit maakt het een populaire ferry poort voor Britse toeristen op weg naar Frankrijk en vice versa. De stad is rijk aan cultureel erfgoed en heeft een breed scala aan traditionele Franse winkels en restaurants. De locatie van Calais veerhaven is ideaal gelegen; op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum van Calais, zodat je niet hoeft te een moment van uw tijd te verspillen.


Folkestone Information

Folkestone is gelegen in het zuidoosten van Engeland op de zuidkust van Kent. Folkestone is een badplaats met zandstranden, een ontspannen sfeer en een prachtig mooie tuinen. Binnen de stad kunnen bezoekers vinden veel plezierige bezigheden om in te genieten, bijvoorbeeld diegenen die ge∩nteresseerd zijn in de watersport kunt proberen windsurfen, zeilen en vissen, terwijl de bezoekers die ge∩nteresseerd zijn in een verblijf op het land kan gaan bowlen, of geniet van een rondje golf. Bezoekers kunnen ook hun tijd in Folkestone gebruiken om te genieten van de prachtige natuur rondom de stad, door het volgen van een van de schilderachtige fietsroutes.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen