Calais Folkestone Eurotunnel

kaart
 • Calais naar Folkestone
  Vergelijk tijden en prijzen voor Calais naar Folkestone

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Calais naar Folkestone
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 43-overtochten dagelijks
  35 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel boeken Calais naar Folkestone traint hier met Ferrysavers. De Calais naar Folkestone route is uitsluitend bediend door EuroTunnel het verstrekken van een handige verbinding van Frankrijk naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Calais naar Folkestone te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Calais naar Dover en Duinkerken naar Dover te helpen je aankomt in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal.

Calais naar Folkestone treinen met EuroTunnel zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Eurotunnel en grote deals om u te helpen besparen op uw reis.

Zie hieronder voor de treintijden en gedetailleerde handleidingen over Calais en Folkestone.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Calais - Folkestone

  Auto + 2
  Reizen: dinsdag 15 september 2020
  vanaf: € 95
  EuroTunnel

Speciale aanbieding

Calais Informatie

Waarschijnlijk de meest beroemde van de Franse bestemmingen van de veerboot, Calais is al decennialang synoniem voor vakanties in Europa. Calais ferry haven is een van de drukste havens in Europa met maximaal 48 veerboten per dag af te wijken van hier op één van de drukste scheepvaartroutes ter wereld. Eurostar-treinen vertrekken vanaf Calais Frethun station dat dicht bij de Eurotunnel-terminal, net buiten Calais bij afslag 42 van de A16.

De stad Calais is de dichtstbijzijnde Franse stad naar Groot-Brittannië en dit maakt het een populaire ferry poort voor Britse toeristen op weg naar Frankrijk en vice versa. De stad is rijk aan cultureel erfgoed en heeft een breed scala aan traditionele Franse winkels en restaurants. De locatie van Calais veerhaven is ideaal gelegen; op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum van Calais, zodat je niet hoeft te een moment van uw tijd te verspillen.


Folkestone Information

Folkestone is gelegen in het zuidoosten van Engeland op de zuidkust van Kent. Folkestone is een badplaats met zandstranden, een ontspannen sfeer en een prachtig mooie tuinen. Binnen de stad kunnen bezoekers vinden veel plezierige bezigheden om in te genieten, bijvoorbeeld diegenen die geïnteresseerd zijn in de watersport kunt proberen windsurfen, zeilen en vissen, terwijl de bezoekers die geïnteresseerd zijn in een verblijf op het land kan gaan bowlen, of geniet van een rondje golf. Bezoekers kunnen ook hun tijd in Folkestone gebruiken om te genieten van de prachtige natuur rondom de stad, door het volgen van een van de schilderachtige fietsroutes.