Pembroke Rosslare Veerboot

kaart
 • Pembroke naar Rosslare
  Vergelijk tijden en prijzen voor Pembroke naar Rosslare

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Pembroke naar Rosslare
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 2-overtochten dagelijks
  4 uur 1 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Pembroke naar Rosslare veerboten hier met Ferrysavers. De Pembroke naar Rosslare ferry route wordt uitsluitend verzorgd door Irish Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Wales naar Ierland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Pembroke naar Rosslare te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Fishguard naar Rosslare te helpen je aankomt in Ierland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Pembroke naar Rosslare ferry met Irish Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Irish Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Pembroke en Rosslare.

Speciale aanbieding

Pembroke Informatie

Pembroke veerboot poort bevindt zich aan de zuidelijke oever van de rivier de Cleddau in het zuidwestelijke deel van Wales, en is officieel bekend als Pembroke Docks. Pembroke haven heeft uitstekende verbindingen via de weg naar de belangrijkste stad zelf en ook voor de rest van Wales en Engeland.

Gelegen in de buurt Pembroke haven liggen een aantal cafés en winkels voor bezoekers om te vinden wat ze nodig hebben en ontspannen in voor hun veerboot. Bezoekers van de stad kunnen ook de verschillende historische gebouwen verspreid over de stad te verkennen.


Rosslare Informatie

Gelegen aan de zuid-oostelijke puntje van Ierland, Rosslare is een zeer drukke haven, met frequente verbindingen naar het Verenigd Koninkrijk en Europa en tal van faciliteiten, waaronder een restaurant, bar, lounges, speelplekken en een wisselkantoor. Het havengebied heeft tal van accommodatie en restaurants, en de haven is een uitstekende toegangspoort tot het Oosten, Zuid-Oost, het westen, zuidwesten en Midlands via de N11/N25 wegennet, met de N25 rechtstreeks leidt naar de haven.

Rosslare zelf is een populaire toeristische trekpleister, vooral dankzij de 300+ uur per jaar zon waarvan zij in vergelijking met de rest van Ierland en de prachtige Blauwe Vlag strand, vaak vol met vakantiegangers in de zomermaanden. Er zijn ook tal van watersport mogelijkheden, met surfen, zeilen en windsurfen alle populaire activiteiten. Om u te helpen ontspannen Rosslare is de thuisbasis van een aantal uitstekende restaurants die gespecialiseerd zijn in lokale producten en ook enkele mooie golfbanen.