Fishguard Rosslare Veerboot

kaart
 • Fishguard naar Rosslare
  Vergelijk tijden en prijzen voor Fishguard naar Rosslare

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Fishguard naar Rosslare
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 1-overtochten dagelijks
  3 uur 15 min
  Geef prijs aan

Snel boeken Fishguard naar Rosslare veerboten hier met Ferrysavers. De Fishguard naar Rosslare ferry route wordt uitsluitend verzorgd door Stena Line biedt een nuttig verbinding van Wales naar Ierland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Fishguard naar Rosslare te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Pembroke naar Rosslare te helpen je aankomt in Ierland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Fishguard naar Rosslare ferries met Stena Line zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Stena Line en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Fishguard en Rosslare.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Fishguard - Rosslare

  Auto + 1
  Reizen: zondag 27 oktober 2019
  vanaf: € 126,11
  Stena Line

Speciale aanbieding

Fishguard Information

Gelegen in het noorden van Pembrokeshire in Wales, Fishguard is een kusthaven stad die het Vorstendom verbindt met Ierland. De Fishguard haven ligt niet binnen de grenzen van de stad, maar ligt eigenlijk ongeveer een mijl van de weg in de stad Goodwick. Fishguard is omgeven door een grote verscheidenheid van kleurrijke wilde bloemen, vogels en prachtige natuur, en is daarom een ideale bestemming voor degenen die het wild en natuur evenals een schilderachtige en adembenemend uitzicht te genieten.

In de omgeving van de stad biedt vele prachtige wandelingen in de natuur en wandelroutes die de bezoekers de mogelijkheid om te genieten van het prachtige landschap van de kust van Wales. De stad is ook de thuisbasis van de Fishguard Tapestry, die het verhaal van een kracht van Franse militairen die tijdens de laatste invasie van Engeland in de buurt van Fishguard geland tot hun overgave aan het Engels in Fishguard een paar dagen later geeft.


Rosslare Informatie

Gelegen aan de zuid-oostelijke puntje van Ierland, Rosslare is een zeer drukke haven, met frequente verbindingen naar het Verenigd Koninkrijk en Europa en tal van faciliteiten, waaronder een restaurant, bar, lounges, speelruimtes en een wisselkantoor. Het havengebied heeft tal van accommodatie en restaurants, en de haven is een uitstekende toegangspoort tot het Oosten, Zuid-Oost, het westen, zuidwesten en Midlands via de N11/N25 wegennet, met de N25 rechtstreeks leidt naar de haven.

Rosslare zelf is een populaire toeristische trekpleister, vooral dankzij de 300+ uur per jaar zon waarvan zij in vergelijking met de rest van Ierland en de prachtige Blauwe Vlag strand, vaak vol met vakantiegangers in de zomermaanden. Er zijn ook tal van watersport mogelijkheden, met surfen, zeilen en windsurfen alle populaire activiteiten. Om u te helpen ontspannen Rosslare is de thuisbasis van een aantal uitstekende restaurants die gespecialiseerd zijn in lokale producten en ook enkele mooie golfbanen.

Alternatieve Routes