Holyhead Dublin Veerboot

kaart
 • Holyhead naar Dublin
  Vergelijk tijden en prijzen voor Holyhead naar Dublin

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Holyhead naar Dublin
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3-overtochten dagelijks
  3 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • 4-overtochten dagelijks
  2 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Holyhead naar Dublin veerboten hier met Ferrysavers. De Holyhead naar Dublin ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, Irish Ferries en Stena Line biedt een nuttig verbinding van Wales naar Ierland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Holyhead naar Dublin om te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Liverpool naar Dublin om u te helpen aankomt in Ierland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Holyhead naar Dublin ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Irish Ferries en Stena Line en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Holyhead en Dublin.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Holyhead - Dublin

  Auto + 4
  Reizen: woensdag 5 augustus 2020
  vanaf: € 295
  Stena Line
 • Holyhead - Dublin

  Auto + 1
  Reizen: vrijdag 14 augustus 2020
  vanaf: € 374
  Irish Ferries

Speciale aanbieding

Holyhead Informatie

Holyhead ligt in het graafschap Anglesey in het noorden van Wales, en is de grootste stad in de provincie, maar het is niet de provinciestad of daadwerkelijk op het eiland Anglesey zelf. In plaats daarvan, Holyhead is aangesloten op Anglesey door de Brug van Vier Mijl, evenals een verhoogde weg die de A55 en de spoorlijn draagt. Holyhead heeft vele attracties voor bezoekers, zoals winkelcentra en de kerk van St. Cybi vermaken; De omgeving is ook vol van de vele verbazingwekkende prehistorische locaties om te verkennen, waaronder een Romeinse wachttoren.


Dublin Informatie

Dublin haven is ideaal gelegen op 2 mijl van het centrum van Dublin. Het is bereikbaar vanaf de N1 van het Noorden, N4 uit het Westen en de N11 van Wexford/South. Dublin haven wordt duidelijk aangegeven van al deze wegen. Dublin haven beschikt over een moderne passagiersterminal met warme lounge, een café, een geldautomaat en verkoopautomaten.

Dublin is de hoofdstad van de Republiek Ierland (of Eire). Net als veel andere Europese steden, Dublin is een kosmopolitische stad met een rijk cultureel erfgoed. Dublin is het brandpunt van de Ierse kunstwereld: van literatuur tot theater en niet te vergeten architectuur en moderne kunst. Dublin heeft ook een bruisend nachtleven en blijft een populaire bestemming voor winkelen met 5 grote winkelstraten, waaronder de beroemde Grafton Street met zijn designer boetiekjes.