Liverpool Dublin Veerboot

kaart
 • Liverpool naar Dublin
  Vergelijk tijden en prijzen voor Liverpool naar Dublin

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Liverpool naar Dublin
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 1-overtochten dagelijks
  8 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel boeken Liverpool naar Dublin veerboten hier met Ferrysavers. De Liverpool naar Dublin ferry route wordt uitsluitend verzorgd door P&O Ferries biedt een nuttig verbinding van Engeland naar Ierland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken voor Liverpool naar Dublin om te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Holyhead naar Dublin om u te helpen aankomt in Ierland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Liverpool naar Dublin ferries met P&O Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor P&O Ferries en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Liverpool en Dublin.

Speciale aanbieding

Liverpool Informatie

Liverpool haven ligt aan de rivier de Mersey dicht bij de beroemde waterkant van Liverpool. De stad is al lang thuis geweest om een grote en historische scheepvaart haven sinds de 12e eeuw, toen het een handvest werd verleend door Koning John.

Liverpool is een voormalig culturele hoofdstad van Europa, en heeft een breed scala aan dingen te doen, zowel rond het centrum van de stad en in de buurt van het havengebied. Verder langs de oever van de Mersey, zullen de bezoekers de beroemde waterkant van Liverpool, de thuisbasis van de Royal Liver gebouw en de Cunard gebouw vinden. Dichter bij het centrum van de stad bezoekers zullen galeries en musea te vinden, samen met winkelcentra en restaurants, en natuurlijk vele toegewijde sites om de beroemdste zonen van Liverpool en de Beatles.


Dublin Informatie

Dublin haven is ideaal gelegen op 2 mijl van het centrum van Dublin. Het is bereikbaar vanaf de N1 van het Noorden, N4 uit het Westen en de N11 van Wexford/South. Dublin haven wordt duidelijk aangegeven van al deze wegen. Dublin haven beschikt over een moderne passagiersterminal met warme lounge, een café, een geldautomaat en verkoopautomaten.

Dublin is de hoofdstad van de Republiek Ierland (of Eire). Net als veel andere Europese steden, Dublin is een kosmopolitische stad met een rijk cultureel erfgoed. Dublin is het brandpunt van de Ierse kunstwereld: van literatuur tot theater en niet te vergeten architectuur en moderne kunst. Dublin heeft ook een bruisend nachtleven en blijft een populaire bestemming voor winkelen met 5 grote winkelstraten, waaronder de beroemde Grafton Street met zijn designer boetiekjes.