Rosslare Cherbourg Veerboot

kaart
 • Rosslare naar Cherbourg
  Vergelijk tijden en prijzen voor Rosslare naar Cherbourg

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Rosslare naar Cherbourg
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3 overtochten per week
  17 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel boeken Rosslare naar Cherbourg veerboten hier met Ferrysavers. De Rosslare naar Cherbourg ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, Irish Ferries en Stena Line biedt een nuttig verbinding van Ierland naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken voor Rosslare naar Cherbourg te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Cork naar Roscoff, Dublin naar Cherbourg en Rosslare naar Roscoff te helpen je aankomt in Frankrijk ontspannen en verfrist, voelen dat u kreeg een goede deal.

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Rosslare naar Cherbourg veerboot vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Irish Ferries en Stena Line en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Rosslare en Cherbourg.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Rosslare - Cherbourg Octeville

  Auto + 1
  Reizen: donderdag 6 augustus 2020
  vanaf: € 291
  Stena Line

Speciale aanbieding

Rosslare Informatie

Gelegen aan de zuid-oostelijke puntje van Ierland, Rosslare is een zeer drukke haven, met frequente verbindingen naar het Verenigd Koninkrijk en Europa en tal van faciliteiten, waaronder een restaurant, bar, lounges, speelruimtes en een wisselkantoor. Het havengebied heeft tal van accommodatie en restaurants, en de haven is een uitstekende toegangspoort tot het Oosten, Zuid-Oost, het westen, zuidwesten en Midlands via de N11/N25 wegennet, met de N25 rechtstreeks leidt naar de haven.

Rosslare zelf is een populaire toeristische trekpleister, vooral dankzij de 300+ uur per jaar zon waarvan zij in vergelijking met de rest van Ierland en de prachtige Blauwe Vlag strand, vaak vol met vakantiegangers in de zomermaanden. Er zijn ook tal van watersport mogelijkheden, met surfen, zeilen en windsurfen alle populaire activiteiten. Om u te helpen ontspannen Rosslare is de thuisbasis van een aantal uitstekende restaurants die gespecialiseerd zijn in lokale producten en ook enkele mooie golfbanen.


Cherbourg Information

De haven van Cherbourg is één van de meest populaire toegangspunten in Frankrijk uit het Verenigd Koninkrijk. Cherbourg links naar Bretagne via de E03 en Caen en de Loire-vallei via de E46 en de N132. Op de N13 van Parijs en Caen, volg borden naar Cherbourg veerhaven.

Officieel bekend als Cherbourg-Octeville, deze schilderachtige havenstad is de poort naar Normandië. Ondanks het feit dat gewoon het best bekend als een aankomst bestemming, zodra je langs de haven muren vindt u een charmante locatie met veel te ontdekken vinden. Cherbourg ligt op het schiereiland Cotentin, die is de thuisbasis van enkele spectaculaire kustlijn en tal van veilige zandstranden. In de haven is La Cité de la Mer, waar u het grootste aquarium van Europa en een nucleaire onderzeeër vindt.

De stad herbergt vele restaurants met een uitstekende keuken, boetieks, 19e-eeuwse tuinen en veel open lucht markten met de meest verse voedingsmiddelen. Het landschap van de Val de Saire gebied, ten oosten van Cherbourg, en het schiereiland 's-Gravenhage, in het westen, hebben ook veel te bieden.