De veerhaven van Belfast

kaart
 • Belfast
  Vergelijk tijden en prijzen voor Belfast

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Belfast
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Belfast
  Ontdek veerboten van en naar Belfast

  Vind de beste tarieven op AFerry

Belfast Routes

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope veerboot over de Ierse Zee van Belfast naar Cairnryan , Liverpool Birkenhead of Douglas met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar ferry deals tussen Noord-Ierland, Engeland, Schotland en het Isle of Man.

vind snel de meest recente informatie over goedkope Belfast veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid, en zoek alle ferries naar Noord-Ierland en het Verenigd Koninkrijk met Ferrysavers' vergelijking motor.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Cairnryan - Belfast
(Stena Line)
€ 433
 • Geboekt: zondag 21 maart 2021
 • Reizen: maandag 26 juli 2021 - woensdag 4 augustus 2021
 • Auto + 2
Liverpool Birkenhead - Belfast
(Stena Line)
€ 244
 • Geboekt: dinsdag 23 maart 2021
 • Reizen: dinsdag 27 april 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 1

Over Belfast

Titanic Belfast is een 'must see' plaats op een reis naar Belfast en is uitgegroeid tot de meest populaire toeristische attractie in Noord-Ierland en een van de topattracties in Ierland. De stad zelf werd uitgeroepen als een van de best bezochte steden in Europa.

Belfast veerhaven bevindt zich in het hart van de stad Belfast met een gemakkelijke en goed bewegwijzerde toegang van alle belangrijke routes. De haven is dan ook slechts een steenworp afstand van alles wat Belfast te bieden heeft; van het gezellige winkelcentrum kwartaal tot de opmerkelijke Victoriaanse Architectuur en het adembenemende uitzicht op de glooiende landschap en de open zee.

Binnen een paar minuten rijden van de veerboot kunt u deelnemen aan het netwerk van snelwegen door middel van Noord-Ierland, het krijgen van u snel op weg naar uw eindbestemming, of waarom niet blijven in Belfast en genieten van de rijke culturele geschiedenis van de stad en levendige, moderne sfeer. Van een reis naar de dierentuin om een rondleiding door de stad is er iets om ieders aandacht te trekken op een reis naar Belfast, ΘΘn van de belangrijkste steden van het Verenigd Koninkrijk.

Belfast Kaart

Bekijk map

Havenadres

Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Company Terminal, Albert Quay, Belfast., BT3 9SS, Northern Ireland

Stena Line

Victoria Terminal 2, West Bank Road, Belfast, BT3 9JL, Northern Ireland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen