Cairnryan Belfast Ferry

kaart
 • Cairnryan naar Belfast
  Vergelijk tijden en prijzen voor Cairnryan naar Belfast

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Cairnryan naar Belfast
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 5-overtochten dagelijks
  2 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • 6-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan
 • Liverpool Birkenhead - Belfast
  1-overtochten dagelijks
  7 uur
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Cairnryan naar Belfast veerboten hier met Ferrysavers. De Cairnryan naar Belfast ferry route wordt uitsluitend verzorgd door Stena Line biedt een nuttig verbinding van Schotland naar Noord-Ierland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Cairnryan naar Belfast om te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Cairnryan naar Larne en Liverpool Birkenhead naar Belfast om u te helpen te komen in Noord-Ierland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Cairnryan naar Belfast ferries met Stena Line zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Stena Line en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Cairnryan en Belfast.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Cairnryan - Belfast

  Auto + 2
  Reizen: zondag 10 mei 2020
  vanaf: € 151
  Stena Line

Speciale aanbieding

Cairnryan Informatie

De haven van Cairnryan ligt op slechts 5 mijl van Starnraer, en heeft goede wegverbindingen naar Glasgow en een lange-termijn parkeerterrein. Cairnryan is een klein Schots dorpje met uitzicht op Loch Ryan in het zuid-westen van Schotland, te midden van een aantal prachtige landschap. Cairnryan is vooral opmerkelijk vandaag om zijn grote, moderne haven, en is van vitaal belang in de maritieme geschiedenis, als gevolg van het gebruik ervan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de poort van de Oorlog Cairnryan had drie pieren en een militaire spoorlijn gebouwd door het leger het koppelen van het dorp met Stranraer. Deze ontwikkelingen, samen met zijn strategische positie van dichter zee naar Noord-Ierland de weg vrijgemaakt voor Cairnryan sindsdien te worden beschouwd als een belangrijke Schotse haven.


Belfast Informatie

Titanic Belfast is een 'must see' plaats op een reis naar Belfast en is uitgegroeid tot de meest populaire toeristische attractie in Noord-Ierland en een van de topattracties in Ierland. De stad zelf werd uitgeroepen als een van de best bezochte steden in Europa.

Belfast veerhaven bevindt zich in het hart van de stad Belfast met een gemakkelijke en goed bewegwijzerde toegang van alle belangrijke routes. De haven is dan ook slechts een steenworp afstand van alles wat Belfast te bieden heeft; van het gezellige winkelcentrum kwartaal tot de opmerkelijke Victoriaanse Architectuur en het adembenemende uitzicht op de glooiende landschap en de open zee.

Binnen een paar minuten rijden van de veerboot kunt u deelnemen aan het netwerk van snelwegen door middel van Noord-Ierland, het krijgen van u snel op weg naar uw eindbestemming, of waarom niet blijven in Belfast en genieten van de rijke culturele geschiedenis van de stad en levendige, moderne sfeer. Van een reis naar de dierentuin om een rondleiding door de stad is er iets om ieders aandacht te trekken op een reis naar Belfast, één van de belangrijkste steden van het Verenigd Koninkrijk.