Cairnryan Larne Ferry

kaart
 • Cairnryan naar Larne
  Vergelijk tijden en prijzen voor Cairnryan naar Larne

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Cairnryan naar Larne
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 6-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • 5-overtochten dagelijks
  2 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • Liverpool Birkenhead - Belfast
  1-overtochten dagelijks
  7 uur
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Cairnryan naar Larne ferries hier met Ferrysavers. De Cairnryan naar Larne ferry route wordt uitsluitend verzorgd door P&O Ferries biedt een nuttig verbinding van Schotland naar Noord-Ierland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Cairnryan naar Larne te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Cairnryan naar Belfast en Liverpool Birkenhead naar Belfast om u te helpen te komen in Noord-Ierland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Cairnryan naar Larne ferries met P&O Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor P&O Ferries en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Cairnryan en Larne.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Cairnryan - Larne

  Auto + 2
  Reizen: maandag 10 augustus 2020
  vanaf: € 223
  P&O Ferries

Speciale aanbieding

Cairnryan Informatie

De haven van Cairnryan ligt op slechts 5 mijl van Starnraer, en heeft goede wegverbindingen naar Glasgow en een lange-termijn parkeerterrein. Cairnryan is een klein Schots dorpje met uitzicht op Loch Ryan in het zuid-westen van Schotland, te midden van een aantal prachtige landschap. Cairnryan is vooral opmerkelijk vandaag om zijn grote, moderne haven, en is van vitaal belang in de maritieme geschiedenis, als gevolg van het gebruik ervan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de poort van de Oorlog Cairnryan had drie pieren en een militaire spoorlijn gebouwd door het leger het koppelen van het dorp met Stranraer. Deze ontwikkelingen, samen met zijn strategische positie van dichter zee naar Noord-Ierland de weg vrijgemaakt voor Cairnryan sindsdien te worden beschouwd als een belangrijke Schotse haven.


Larne Information

Larne veerboot haven ligt zeer dicht bij Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland. Larne haven kan worden bereikt vanuit Belfast op de A8 en ook van Carrickfergus op de A2. Larne haven wordt duidelijk aangegeven. Larne is een belangrijke passagiers en vracht-poort zich aan de oostelijke kust van het graafschap Antrim.