Belfast Cairnryan Ferry

kaart
 • Belfast naar Cairnryan
  Vergelijk tijden en prijzen voor Belfast naar Cairnryan

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Belfast naar Cairnryan
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Belfast - Cairnryan

  Auto + 1
  Reizen: vrijdag 16 april 2021 - maandag 19 april 2021
  vanaf: € 354
  Stena Line

Belfast Informatie

Titanic Belfast is een 'must see' plaats op een reis naar Belfast en is uitgegroeid tot de meest populaire toeristische attractie in Noord-Ierland en een van de topattracties in Ierland. De stad zelf werd uitgeroepen als een van de best bezochte steden in Europa.

Belfast veerhaven bevindt zich in het hart van de stad Belfast met een gemakkelijke en goed bewegwijzerde toegang van alle belangrijke routes. De haven is dan ook slechts een steenworp afstand van alles wat Belfast te bieden heeft; van het gezellige winkelcentrum kwartaal tot de opmerkelijke Victoriaanse Architectuur en het adembenemende uitzicht op de glooiende landschap en de open zee.

Binnen een paar minuten rijden van de veerboot kunt u deelnemen aan het netwerk van snelwegen door middel van Noord-Ierland, het krijgen van u snel op weg naar uw eindbestemming, of waarom niet blijven in Belfast en genieten van de rijke culturele geschiedenis van de stad en levendige, moderne sfeer. Van een reis naar de dierentuin om een rondleiding door de stad is er iets om ieders aandacht te trekken op een reis naar Belfast, ΘΘn van de belangrijkste steden van het Verenigd Koninkrijk.


Cairnryan Informatie

De haven van Cairnryan ligt op slechts 5 mijl van Starnraer, en heeft goede wegverbindingen naar Glasgow en een lange-termijn parkeerterrein. Cairnryan is een klein Schots dorpje met uitzicht op Loch Ryan in het zuid-westen van Schotland, te midden van een aantal prachtige landschap. Cairnryan is vooral opmerkelijk vandaag om zijn grote, moderne haven, en is van vitaal belang in de maritieme geschiedenis, als gevolg van het gebruik ervan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de poort van de Oorlog Cairnryan had drie pieren en een militaire spoorlijn gebouwd door het leger het koppelen van het dorp met Stranraer. Deze ontwikkelingen, samen met zijn strategische positie van dichter zee naar Noord-Ierland de weg vrijgemaakt voor Cairnryan sindsdien te worden beschouwd als een belangrijke Schotse haven.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen