Trelleborg Rostock Veerboot

kaart
 • Trelleborg naar Rostock
  Vergelijk tijden en prijzen voor Trelleborg naar Rostock

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Trelleborg naar Rostock
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 2-overtochten dagelijks
  5 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 3-overtochten dagelijks
  6 uur
  Geef prijs aan

Snel boeken Trelleborg naar Rostock veerboten hier met Ferrysavers. De Trelleborg naar Rostock ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, Stena Line en TT-Line biedt een nuttig verbinding van Zweden naar Duitsland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken voor Trelleborg naar Rostock te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook te vergelijken met 4 andere routes om u te helpen aankomt in Duitsland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal:

 • Gothenburg naar Kiel
 • Malmo naar Travemunde
 • Trelleborg naar Sassnitz
 • Trelleborg naar Travemunde

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Trelleborg naar Rostock ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Stena Line en TT-Line en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Trelleborg en Rostock.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Trelleborg - Rostock

  Auto + 3
  Reizen: woensdag 2 oktober 2019
  vanaf: € 59,79
  Stena Line
 • Trelleborg - Rostock

  Auto + 2
  Reizen: vrijdag 20 september 2019
  vanaf: € 69,21
  TT-Line

Speciale aanbieding

Trelleborg Information

Trelleborg haven ligt aan de kust van Trelleborg, de meest zuidelijke stad van Zweden aan de Oostzee. Met meer dan 2 miljoen passagiers passeren de haven van Trelleborg elk jaar, het is veruit een van de businest ferry havens in Scandinavië en als gevolg daarvan, de haven is zeer goed uitgerust voor het omgaan met grote hoeveelheden ferry passagiers met een snackbar , openbare telefoons, een vertrekhal, toiletten en een wisselkantoor. Het is ook gemakkelijk bereikbaar vanaf steden zoals Malmo of Ystad .

Trelleborg is een stad in het zuiden van Zweden. Zodra een belangrijke haring vissershaven, is Trelleborg uitgegroeid tot één van de grootste havens in Scandinavië, en de tweede grootste in Zweden geworden. Hoewel er niet veel te doen in Trelleborg, het belangrijkste doel van deze stad is naar Scandinavië te verbinden met het vasteland van Europa, net als de toegangspoort voor vele steden in Scandinavië, met inbegrip van Malmö, Lund, Dragor en Kopenhagen .


Rostock Informatie

Rostock haven biedt directe toegang tot een aantal grote Scandinavische bestemmingen. Rostock haven is de grootste Duitse haven aan de Oostzee en zorgt voor de hoogste aantallen van cruise- en ferry passagiers in Duitsland per jaar.

De stad Rostock ligt in het noorden van Duitsland langs de rivier de Warnow. Rostock heeft zijn middeleeuwse en gotische architectuur en uitstraling behouden. The New Market Square (Neuer Markt), met het stadhuis en zes oorspronkelijke gevel huizen uit de 15e en 16e eeuw zijn enkele van de beste archeologische vindplaatsen in de stad. Het belangrijkste voetgangersgebied is Kropeliner Stratt opscheppen boetiekjes, restaurants en brasseries. Warnemunde is de wijk aan de zee van Rostock en is een belangrijke attractie met de bezoekers en de lokale bevolking.

Alternatieve Routes

 • Gotenburg - Kiel
  14 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • Malmo - Travemünde
  8 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • Trelleborg - Travemünde
  7 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • Trelleborg - Sassnitz
  4 uur
  Geef prijs aan