Trelleborg Rostock Veerboot

kaart
 • Trelleborg naar Rostock
  Vergelijk tijden en prijzen voor Trelleborg naar Rostock

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Trelleborg naar Rostock
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Trelleborg - Rostock

  Auto + 4
  Reizen: zaterdag 10 april 2021
  vanaf: € 318
  Stena Line
 • Trelleborg - Rostock

  Auto + 2
  Reizen: zaterdag 26 juni 2021
  vanaf: € 290
  TT-Line

Trelleborg Information

Trelleborg haven ligt aan de kust van Trelleborg, de meest zuidelijke stad van Zweden aan de Oostzee. Met meer dan 2 miljoen passagiers passeren de haven van Trelleborg elk jaar, het is veruit een van de businest ferry havens in Scandinaviδ en als gevolg daarvan, de haven is zeer goed uitgerust voor het omgaan met grote hoeveelheden ferry passagiers met een snackbar , openbare telefoons, een vertrekhal, toiletten en een wisselkantoor. Het is ook gemakkelijk bereikbaar vanaf steden zoals Malmo of Ystad .

Trelleborg is een stad in het zuiden van Zweden. Zodra een belangrijke haring vissershaven, is Trelleborg uitgegroeid tot ΘΘn van de grootste havens in Scandinaviδ, en de tweede grootste in Zweden geworden. Hoewel er niet veel te doen in Trelleborg, het belangrijkste doel van deze stad is naar Scandinaviδ te verbinden met het vasteland van Europa, net als de toegangspoort voor vele steden in Scandinaviδ, met inbegrip van Malm÷, Lund, Dragor en Kopenhagen .


Rostock Informatie

Rostock haven biedt directe toegang tot een aantal grote Scandinavische bestemmingen. Rostock haven is de grootste Duitse haven aan de Oostzee en zorgt voor de hoogste aantallen van cruise- en ferry passagiers in Duitsland per jaar.

De stad Rostock ligt in het noorden van Duitsland langs de rivier de Warnow. Rostock heeft zijn middeleeuwse en gotische architectuur en uitstraling behouden. The New Market Square (Neuer Markt), met het stadhuis en zes oorspronkelijke gevel huizen uit de 15e en 16e eeuw zijn enkele van de beste archeologische vindplaatsen in de stad. Het belangrijkste voetgangersgebied is Kropeliner Stratt opscheppen boetiekjes, restaurants en brasseries. Warnemunde is de wijk aan de zee van Rostock en is een belangrijke attractie met de bezoekers en de lokale bevolking.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen