Harwich Ferry Port

kaart
 • Harwich
  Vergelijk tijden en prijzen voor Harwich

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Harwich
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Harwich
  Ontdek veerboten van en naar Harwich

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Harwich Routes

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot over de Noordzee van Harwich naar Denemarken of Nederland met Ferrysavers, onder meer via veerboten van Harwich naar href="esbjerg.htm"> Esbjerg Hoek van Holland .

 • Gebruik Ferrysavers kunt u veilig boek de DFDS Seaways veerdiensten tussen Harwich en Esbjerg
 • of de Stena Line ferry overtocht van Harwich naar Hoek van Holland

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Harwich veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers' vergelijking motor.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Hoek van Holland - Harwich
(Stena Line)
€ 128
 • Geboekt: woensdag 24 maart 2021
 • Reizen: zondag 28 maart 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 1

Harwich ligt in Essex aan de zuid-oost kust van Engeland, en behoort tot de groep van havens bekend als de Haven die zijn gelegen aan de kust van de Noordzee. Harwich is gelegen in de wijk Tendering met bekende plaatsen zoals Ipswich en Colchester in de buurt. positie Harwich op de monding van de Orwell en Stour rivieren, en het nut ervan als de enige veilige ankerplaats tussen de Theems en Humber rivieren betekenen dat de stad een lange geschiedenis van de maritieme betekenis heeft gehad, zowel voor civiele als militaire scheepvaart.

In 1657 Harwich haven werd omgezet in een marinebasis en werd zwaar versterkt, met de Harwich Redoubt en Beacon Hill Battery, de Redoubt blijft vandaag en is open voor bezoekers om te verkennen. Samen met dit, het oude gedeelte van de stad die is nu een beschermd gebied met een aantal historische gebouwen is zeker een bezoek waard terwijl in Harwich.

Harwich Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR, United Kingdom

Stena Line

Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR, United Kingdom