Karlskrona Ferry Port

kaart
 • Karlskrona
  Vergelijk tijden en prijzen voor Karlskrona

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Karlskrona
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Karlskrona
  Ontdek veerboten van en naar Karlskrona

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Karlskrona Routes

 • Gdynia tot Karlskrona / Karlskrona tot Gdynia
  1-overtochten dagelijks
  9 uur 30 min

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot van Karlskrona Gdynia in Polen met Ferrysavers, of u kunt ferry prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

 • met Ferrysavers kunt u veilig boek een goedkope veerboot van Karlskrona naar Gdynia met Stena Line

Zoek de meest recente informatie over goedkope Karlskrona veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

De Karlskrona ferry-poort bevindt zich op het eiland Verko in Karlskrona. De haven is ongeveer 10 minuten rijden van het centrum van de stad. Karlskrona is de hoofdstad van de Belkinge County in het zuidoosten van Zweden. Karlskrona markt is de grootste in Scandinavië en de tweede grootste van Europa, na het Rode Plein van Moskou. Karlskrona beschikt Lövmarknaden (de Leaf beurs) één keer per jaar en trekt duizenden inwoners en bezoekers. Elk jaar eind juli/begin augustus een populaire festival genaamd 'The Sail' vindt plaats in de haven van Karlskrona.

Karlskrona Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Verkövägen 101, 371 65 Lyckeby, Sweden