Gdynia Ferry Port

kaart
 • Gdynia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Gdynia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Gdynia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Gdynia
  Ontdek veerboten van en naar Gdynia

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Gdynia Routes

 • Karlskrona tot Gdynia / Gdynia tot Karlskrona
  1-overtochten dagelijks
  10 uur

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Gdynia veerboot naar Karlskrona in Zweden of Helsinki in Finland met Ferrysavers , of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar veerboot deals in Polen.

 • gebruik Ferrysavers kunt u snel en veilig een ticket voor de Stena Line ferry overtocht tussen Gdynia en Karlskrona
 • U kunt ook snel en veilig een ticket voor de Finnlines ferry overtocht tussen Gdynia en Helsinki

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Gdynia veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Gdynia haven ligt in de baai van GdaDsk aan de zuidkust van de Oostzee. De Gdynia haven is goed geplaatst, gelegen nabij het interessante centrum van de stad.

Gdynia maakt deel uit van de Pommeren van Polen en is een relatief moderne stad met een billijk aandeel van oudere gebouwen die dateren uit de 13e eeuw. Gdynia is beroemd om haar 20e-eeuwse architectuur combineren functionalisme en modernisme. De omgeving van Gdynia zijn een paradijs voor natuurliefhebbers met de Reservering Park en de vele heuvels en dramatische kustlijn.

Gdynia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Kwiatkowskiego 60, PL-81156, Gdynia, Poland