Gothenburg Ferry Port

kaart
 • Göteborg
  Vergelijk tijden en prijzen voor Göteborg

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Göteborg
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Göteborg
  Ontdek veerboten van en naar Göteborg

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Göteborg Routes

 • Frederikshavn tot Gotenburg / Gotenburg tot Frederikshavn
  4-overtochten dagelijks
  3 uur 15 min
 • Kiel tot Gotenburg / Gotenburg tot Kiel
  6 overtochten per week
  14 uur 30 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Gothenburg per veerboot naar href="frederikshavn.htm"> Stena Line ferry overtochten van Gothenburg naar Kiel in Duitsland en Frederikshavn in Denemarken

Zoek de meest recente informatie over goedkope Gothenburg veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Gothenburg ferry haven is een van de drukste haven in Scandinavië met de veerboot en vrachtverkeer afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Azië. Göteborg haven biedt gemakkelijk toegang tot het centrum van de stad en kan een hoog volume van de passagiers te behandelen met 2 Stena Line terminals.

Gothenburg, een populaire zeevarende bestemming, is de tweede grootste stad in Zweden na Stockholm en heeft veel te te bieden met de Goteborgs Maritima centrum, 's werelds grootste drijvende maritiem centrum, de oude wijk Haga van Göteborg met een prachtige serie van boetieks, het Liseberg pretpark onder vele andere attracties.

Göteborg Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

For sailings to/from Frederikshavn: Danmarksterminalen, Masthuggskajen, S-40519 Göteborg, Sweden