Gothenburg Ferry Port

kaart
 • G÷teborg
  Vergelijk tijden en prijzen voor G÷teborg

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • G÷teborg
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • G÷teborg
  Ontdek veerboten van en naar G÷teborg

  Vind de beste tarieven op AFerry

G÷teborg Routes

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Gothenburg per veerboot naar href="frederikshavn.htm"> en Kiel of u kunt vergelijk Gothenburg ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd met behulp van onze vergelijking motor boven.

Met Ferrysavers kunt u eenvoudig en veilig boeken Stena Line ferry overtochten van Gothenburg naar Kiel in Duitsland en Frederikshavn in Denemarken

Zoek de meest recente informatie over goedkope Gothenburg veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Frederikshavn - Gotenburg
(Stena Line)
€ 151
 • Geboekt: zaterdag 20 maart 2021
 • Reizen: vrijdag 16 juli 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 4

Gothenburg ferry haven is een van de drukste haven in Scandinaviδ met de veerboot en vrachtverkeer afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Aziδ. G÷teborg haven biedt gemakkelijk toegang tot het centrum van de stad en kan een hoog volume van de passagiers te behandelen met 2 Stena Line terminals.

Gothenburg, een populaire zeevarende bestemming, is de tweede grootste stad in Zweden na Stockholm en heeft veel te te bieden met de Goteborgs Maritima centrum, 's werelds grootste drijvende maritiem centrum, de oude wijk Haga van G÷teborg met een prachtige serie van boetieks, het Liseberg pretpark onder vele andere attracties.

G÷teborg Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

For sailings to/from Frederikshavn: Danmarksterminalen, Masthuggskajen, S-40519 Göteborg, Sweden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen