Ancona Ferry Port

kaart
 • Ancona
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ancona

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ancona
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ancona
  Ontdek veerboten van en naar Ancona

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ancona Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Ancona veerboot naar Durres , Igoumenitsa , Patras , of Split met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten tussen Italiδ, Montenegro, Turkije , Griekenland en Kroatiδ.

Zoek de nieuwste en meest nuttige informatie over goedkope Ancona veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Igoemenitsa - Ancona
(Minoan Lines)
€ 309
 • Geboekt: vrijdag 12 maart 2021
 • Reizen: donderdag 9 september 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 1

De ferry haven van Ancona is gelegen aan de Italiaanse Adriatische kust, in de centrale regio van Marche. De stad Ancona is gemakkelijk bereikbaar per spoor en over de wegen die rechtstreeks loopt van Milaan, Bologna en Rome dat alle lopen door of in de buurt van de stad. Ancona werd opgericht uit Syracuse ongeveer 390 voor Christus. Zijn naam is een gewijzigde vertaling van het Griekse woord voor "elleboog"; in feite, oorspronkelijk, de haven naar het oosten van de stad was alleen beschermd door de kaap van het noorden, in de vorm van een elleboog.

Ancona herbergt vele prachtige bezienswaardigheden te verkennen, zoals de marmeren Boog van Trajanus gevestigd in verhoogde bovenop de havenmuur. De boog is op een hoog podium benaderd door een brede trap en is een indrukwekkende mijlpaal voor aankomende schepen.

De stad beschikt ook over de Lazaretto en de fijne laat-gotische gebouwen van de kerken van San Francesco en San Agostino en de kathedraal kerk van Saint Ciriaco, een mooi romaanse gebouw in grijze steen. Ook interessant is het archeologisch museum, die interessant pre-Romeinse voorwerpen uit graven bevat in de wijk, en twee Romeinse bedden met mooie decoraties in ivoor.

Ancona Kaart

Bekijk map

Havenadres

Adria Ferries

Molo Santa Maria, Stazione Marittima, I - 60122 Ancona, Italy

ANEK Superfast

Via Einaudi, Stazione Marittima, 60122 Ancona, Italy

Montenegro Lines

Lungo Mare Vanvitelli Luigi 18, Ancona, AN 60121, Italy

Jadrolinija

Molo Santa Maria, Stazione Marittima, I - 60122 Ancona, Italy

Minoan Lines

Staz, Marittima, Porto di Ancona, 60122, Ancona, Italy

SNAV

Via Einaudi snc , 60126 - ANCONA, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen