Superfast Ferries

Superfast Ferries
kaart
 • Superfast Ferries
  Superfast Ferries

  Boek uw overtocht met Superfast Ferries

 • Superfast Ferries
  Superfast Ferries

  Boek uw overtocht met Superfast Ferries

 • Superfast Ferries
  Superfast Ferries

  Boek uw overtocht met Superfast Ferries

Gebruik ferrysavers.com om uw veerboot naar Italiδ, Griekenland of Kreta met Superfast Ferries te boeken. Superfast Ferries aanbieding een veerdienst naar Patras , veerboten naar Ancona , Igoumenitsa en ook een veerdienst naar Bari in Zuid-Oost Italiδ . Alle Superfast Ferries routes te werken met real time.

Op ferrysavers.com we willen maken het gemakkelijk om uw Superfast Ferries overtocht boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal door het vergelijken van Superfast Ferries vinden met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

Overzicht

Check-in informatie

Voor alle routes geldt dat u uiterlijk 2 uur voor vertrek in dient te checken, met uitzondering van campers op de Adriatische route. Voor deze route geldt, indien u met een camper reist, dat u uiterlijk 3 uur voor vertrek in dient te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Superfast Ferries Routes

  Superfast Ferries is een Griekse ferry operator, in 1995 opgericht door Pericles Panagopulos en Alexander Panagopulos, welke routes tussen Italiδ, Griekenland en Kreta biedt. Superfast Ferries, samen met zusterbedrijf Blue Star Ferries, die werkt tussen de Griekse eilanden , maakt deel uit van de Attica Group.

  Super veerboten zijn er trots op een van de jongste en snelst vloten in Europa, elk uitgerust met de nieuwste in veiligheid en entertainment functies. Superfast doel aan te bieden wat zij noemen de Superfast Experience: een goed doordachte, gestandaardiseerde kwaliteit van de dienstverlening, die klanten kunnen genieten tijdens hun moderne vloot, en dat zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Aan boord van hun 5 ultra-moderne ferries kunt u zwembaden, winkels, internet faciliteiten (inclusief Wi-Fi hotspots) te vinden, zowel binnen als buiten bars, a la carte en self-service restaurants en zelfs casino's en disco's op een aantal schepen.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen