Adria Ferries

Adria Ferries
kaart
 • Adria Ferries
  Adria Ferries

  Boek uw overtocht met Adria Ferries

 • Adria Ferries
  Adria Ferries

  Boek uw overtocht met Adria Ferries

 • Adria Ferries
  Adria Ferries

  Boek uw overtocht met Adria Ferries

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Gebruik Ferrysavers om uw veerboot tussen Italiδ en Albaniδ met Adria Ferries boeken. Ze bieden veerboten naar Bari , Ancona en ook Durres . Alle routes hebben real time.

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw Adria ferry boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van Adria veerboten met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

 • Adria Ferries 3 afvaarten per week tussen Ancona in Italiδ en Durres in Albaniδ, met een geschatte vaartijd van 18 uur
 • Adria opereren 4 afvaarten per week van Bari in Italiδ naar Durres (oplopend tot dagelijks in het hoogseizoen), met een vaartijd van 8 uur

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens 3 uur voor vertrek in te checken met.

routes:
4
Kortste oversteek:
Bari - Durres
7 uur
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Adria Ferries Routes

Adria Ferries

Adria Ferries werd opgericht in 2004 met de missie van het hervatten van de populaire Ancona naar Durres route die eerder werd gerund door Adriatica di Navigazione. Dat ze erin geslaagd, en ze uitgebreid hun dienst in 2008 met de lancering van een Bari naar Durres route, en nu Adria Ferries bieden een snelle veerdienst tussen Italiδ en Albaniδ.

Adria Ferries heeft 2 schepen; de Riviera del Conero en Riviera Adriatica ; aan beide er tal van uitstekende faciliteiten, zoals een self-service restaurant met uitstekende keuken, zoals je van een Italiaanse schip, zou verwachten, zoals Italiaanse specialiteiten, snacks (van pizza tot sandwiches), desserts en een keuze van wijnen, dranken en ijs. Er is ook films aan boord te kijken, en video games arcades.

Huisdieren aan boord van Adria veerboten

U kunt uw hond of kat te boeken aan boord van een Adria ferry met Ferrysavers.nl. Adria biedt aan boord accommodatie voor huisdieren op hun schepen, waar huisdieren moeten verblijven. Dit geldt niet voor blindengeleidehonden.

Let op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.