Bari Durres Ferry

kaart
 • Bari naar Durres
  Vergelijk tijden en prijzen voor Bari naar Durres

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Bari naar Durres
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  9 uur
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  8 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  7 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Ancona - Durres
  4 overtochten per week
  15 uur
  Geef prijs aan
 • Brindisi - Vlore
  1-overtochten dagelijks
  7 uur
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Bari naar Durres veerboten hier met Ferrysavers. De Bari naar Durres ferry route wordt beheerd door 3 ferrymaatschappijen, Adria Ferries, Grandi Navi Veloci en Ventouris Ferries biedt een nuttig verbinding van Italië naar Albanië. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken voor Bari naar Durres te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Ancona naar Durres, Brindisi naar Saranda en Brindisi naar Vlore om u te helpen komen in Albanië ontspannen en verfrist, voelen dat u kreeg een goede deal.

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Bari naar Durres ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Adria Ferries, Grandi Navi Veloci en Ventouris Ferries en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Bari en Durres.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Bari - Durres

  Auto + 3
  Reizen: woensdag 15 juli 2020 - donderdag 13 augustus 2020
  vanaf: € 396
  Adria Ferries

Speciale aanbieding

Bari Informatie

Bari ligt aan de Italiaanse Adriatische kust en is de hoofdstad van de Apulië (Puglia in het Italiaans) regio, en is een bekend als zowel een universiteitsstad en als een drukke internationale haven. Bari is ook bekend als de stad van Sint Nicolaas, die de oorspronkelijke Kerstman was. Sinterklaas is ook de patroonheilige van buitenlanders en als gevolg daarvan de inwoners van Bari hebben altijd open minded in de richting van de bezoekers uit andere landen, en staan bekend om hun uitstekende gastvrijheid en vriendelijkheid.

Bari staat bekend om haar trotse culinaire tradities, in het bijzonder "Orecchiette alle cime di rapa", dat wil zeggen, weinig oor-vormige pasta met raapstelen, onder veel meer uitstekende Italiaanse gerechten. De stad bevat een aantal prachtige bezienswaardigheden, zoals de basiliek van Sint Nicolaas en de kathedraal van San Sabino in het oude centrum van de stad.


Durres Informatie

Durres veerhaven is ligt ongeveer 33 km ten westen van de hoofdstad Tirana, tegenover de Italiaanse havenstad Bari. Durres haven biedt directe toegang tot het centrum van de stad.

Durres is de oudste en belangrijkste steden van Albanië. Durres is voortdurend de modernisering van zijn centrum van de stad, met behoud van zijn klassieke architectuur; de belangrijkste bibliotheek, het cultureel centrum met de Aleksander Moisiu theater en de Estrada Theater behoren tot enkele van de beste voorbeelden. De grootste amfitheater in de Balkan is gelegen in de stad, dicht bij de haven en wordt beschouwd als de Werelderfgoedlijst van UNESCO te sluiten. Er zijn ook verschillende musea zoals het Archeologisch Museum en het Museum van de Geschiedenis. De stranden van Durres zijn ook terecht erg populair bij de bezoekers als bij de lokale bevolking.