Ventouris Ferries

Ventouris Ferries
kaart
 • Ventouris Ferries
  Ventouris Ferries

  Boek uw overtocht met Ventouris Ferries

 • Ventouris Ferries
  Ventouris Ferries

  Boek uw overtocht met Ventouris Ferries

 • Ventouris Ferries
  Ventouris Ferries

  Boek uw overtocht met Ventouris Ferries

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Snel boek een goedkope Ventouris veerboot naar Italië, Griekenland en Albanië met Ferrysavers.

Ventouris biedt een veerdienst naar Bari in Italië , veerboten naar Corfu in Griekenland en ook veerboten naar Durres in Albanië .

met behulp van ferrysavers.com kunt u veilig boek een Ventouris Ferries overtocht een specifieke route door of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Ventouris veerboot overtochten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

 • Ventouris Ferries veerdiensten van Bari (in Zuid-Italië) naar de Ionische eiland Corfu (Griekenland) en Igoumenitsa (op het Griekse vasteland)
 • Er zijn ook Ventouris Ferries overtochten tussen Bari en Durres (in Albanië)
 • en Ventouris Ferries hebben ook diensten naar Corfu van Brindisi (Zuid-Italië)

Overzicht

routes:
2
Kortste oversteek:
Bari - Durres
10 uur
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Ventouris Ferries Routes

Ventouris Ferries is een gevestigde ferrymaatschappij verstrekken van grote waarde voor uw geld kruisingen tussen Italië, Griekenland en Albanië op een dagelijkse basis. Een van hun belangrijkste voordelen is het aanbieden van de kortste route van Italië naar de Ionische eilanden en Albanië, bespaart tijd en geld.

Aan boord Ventouris Ferries schepen ( Polaris , Athene , Siren en Rigel ) kunt u genieten van een vriendelijke en zorgzame service tijdens uw reis. Alle schepen zijn voorzien van ruime lounges, volledig ingericht en comfortabele hutten, air-conditioning en duty-free shops.