Durres Bari Ferry

kaart
 • Durres naar Bari
  Vergelijk tijden en prijzen voor Durres naar Bari

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Durres naar Bari
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 7 overtochten per week
  9 uur
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  10 uur
  Geef prijs aan
 • 6 overtochten per week
  10 uur
  Geef prijs aan

Snel boeken Durres naar Bari veerboten hier met Ferrysavers. De Durres naar Bari ferry route wordt beheerd door 3 ferrymaatschappijen, Adria Ferries, Grandi Navi Veloci en Ventouris Ferries biedt een nuttig verbinding van Albanië naar Italië. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Durres naar Bari te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Durres naar Ancona, Saranda naar Brindisi en Vlore naar Brindisi te helpen je aankomt in Italië ontspannen en verfrist, voelen dat u kreeg een goede deal.

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Durres naar Bari ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Adria Ferries, Grandi Navi Veloci en Ventouris Ferries en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Durres en Bari.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Durres - Bari

  Auto + 6
  Reizen: vrijdag 11 oktober 2019 - vrijdag 18 oktober 2019
  vanaf: € 569,74
  Grandi Navi Veloci
 • Durres - Bari

  Auto + 2
  Reizen: zondag 22 september 2019
  vanaf: € 193,31
  Ventouris Ferries

Speciale aanbieding

Durres Informatie

Durres ferry haven ligt op ongeveer 33 km ten westen van de hoofdstad Tirana, tegenover de Italiaanse havenstad Bari. Durres haven biedt directe toegang tot het centrum van de stad.

Durres is de oudste en belangrijkste steden van Albanië. Durres is voortdurend de modernisering van zijn centrum van de stad, met behoud van zijn klassieke architectuur; de belangrijkste bibliotheek, het cultureel centrum met de Aleksander Moisiu theater en de Estrada Theater behoren tot enkele van de beste voorbeelden. De grootste amfitheater in de Balkan is gelegen in de stad, dicht bij de haven en wordt beschouwd als de Werelderfgoedlijst van UNESCO te sluiten. Er zijn ook verschillende musea zoals het Archeologisch Museum en het Museum van de Geschiedenis. De stranden van Durres zijn ook terecht erg populair bij de bezoekers als bij de lokale bevolking.


Bari Informatie

Bari ligt aan de Italiaanse Adriatische kust en is de hoofdstad van Apulië (Puglia in het Italiaans) regio, en is een bekend als zowel een universiteitsstad en als een drukke internationale haven. Bari is ook bekend als de stad van Sint Nicolaas, die de oorspronkelijke Kerstman was. Sinterklaas is ook de patroonheilige van buitenlanders en als gevolg daarvan de inwoners van Bari hebben altijd open minded in de richting van de bezoekers uit andere landen, en staan bekend om hun uitstekende gastvrijheid en vriendelijkheid.

Bari staat bekend om haar trotse culinaire tradities, in het bijzonder "Orecchiette alle cime di rapa", dat wil zeggen, weinig oor-vormige pasta met raapstelen, onder veel meer uitstekende Italiaanse gerechten. De stad bevat een aantal prachtige bezienswaardigheden, zoals de basiliek van Sint Nicolaas en de kathedraal van San Sabino in het oude centrum van de stad.

Alternatieve Routes

 • Durres - Ancona
  17 uur
  Geef prijs aan
 • Durres - Triëst
  38 uur
  Geef prijs aan
 • Vlore - Brindisi
  5 uur 30 min
  Geef prijs aan