ANEK Lines

ANEK Lines
kaart
 • ANEK Lines
  ANEK Lines

  Boek uw overtocht met ANEK Lines

 • ANEK Lines
  ANEK Lines

  Boek uw overtocht met ANEK Lines

 • ANEK Lines
  ANEK Lines

  Boek uw overtocht met ANEK Lines

Vind uw ideale goedkope ANEK Lines veerboot tussen Albaniδ, Italiδ, Griekenland, Kreta en de Noord-Ege∩sche Eilanden, met inbegrip van veerboten naar Chania , veerboten naar Ancona , veerboten naar Durres , veerboten naar Bari veerboten naar Piraeus en veerboten naar Igoumenitsa . U kunt eenvoudig en snel online boeken Ferrysavers.

Op Ferrysavers we hebben het eenvoudig voor u om de perfecte koopje veerboot vinden gemaakt. Gebruik onze real-time vergelijking engine om goedkope ferry overtochten.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

ANEK Lines Routes

  Anek Lines Ferries

  Opgericht in 1967 en met meer dan 10 indrukwekkend, comfortabele schepen in haar vloot, is ANEK Lines goed gevestigd als een van de belangrijkste Griekse maritieme operators. ANEK Lines is oorspronkelijk ontwikkeld door aandeelhouders die alle inwoners van Kreta waren; ze wilden hun eigen schepen in hun lokale wateren verbinden het eiland met de rest van Griekenland te vestigen. De ontwikkeling van de onderneming heeft voortgezet in een indrukwekkend tempo en de grote moderne vloot en het unieke karakter van het bedrijf hebben ANEK als een model voor Europa vastgesteld.

  Aan boord, zult u de bekende Kretenzische gastvrijheid evenals als het comfort van reizen op een modern schip. ANEK Lines zijn snel hedendaagse schepen, met een hoge standaard van comfort, veiligheid en luxe met bars, cafΘs en restaurants, waar Griekse en internationale gerechten.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen