ANEK Lines

ANEK Lines
kaart
 • ANEK Lines
  ANEK Lines

  Boek uw overtocht met ANEK Lines

 • ANEK Lines
  ANEK Lines

  Boek uw overtocht met ANEK Lines

 • ANEK Lines
  ANEK Lines

  Boek uw overtocht met ANEK Lines

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Vind uw ideale goedkope ANEK Lines veerboot tussen Albanië, Italië, Griekenland, Kreta en de Noord-Egeïsche Eilanden, met inbegrip van Kissamos en Neapoli

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

ANEK Lines Routes

  Anek Lines Ferries

  Opgericht in 1967 en met meer dan 10 indrukwekkend, comfortabele schepen in haar vloot, is ANEK Lines goed gevestigd als een van de belangrijkste Griekse maritieme operators. ANEK Lines is oorspronkelijk ontwikkeld door aandeelhouders die alle inwoners van Kreta waren; ze wilden hun eigen schepen in hun lokale wateren verbinden het eiland met de rest van Griekenland te vestigen. De ontwikkeling van de onderneming heeft voortgezet in een indrukwekkend tempo en de grote moderne vloot en het unieke karakter van het bedrijf hebben ANEK als een model voor Europa vastgesteld.

  Aan boord, zult u de bekende Kretenzische gastvrijheid evenals als het comfort van reizen op een modern schip. ANEK Lines zijn snel hedendaagse schepen, met een hoge standaard van comfort, veiligheid en luxe met bars, cafés en restaurants, waar Griekse en internationale gerechten.