Kissamos Ferry Port

kaart
 • Kissamos
  Vergelijk tijden en prijzen voor Kissamos

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Kissamos
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Kissamos
  Ontdek veerboten van en naar Kissamos

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Kissamos ferries boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Gevonden in de noordwestelijke hoek van Kreta, Kissamos heeft een vissershaven en veerhaven met regelmatige aankomsten van de Peloponnesos via Kythira. 26 mijl ten westen van Chania, is deze charmante badplaats officieel bekend als Kastelli-Kissamou (vaak gewoon afgekort tot Kastelli) na de Venetiaanse kasteel dat wordt gebruikt om de stad domineren. Kissamos heeft zich ontwikkeld tot een vrij grote stad waar het toerisme heeft omarmd, maar is niet bedorven door het, met lokale handel ook op basis van de productie van olie en de beroemde Kissamos wijn.

Kissamos bevindt zich naast een prachtig zandstrand en geniet van zon het grootste deel van het jaar met tal van cafΘs en bars om te ontspannen, met inbegrip van langs de boulevard. Kissamos is de thuisbasis van een interessant museum, dat is gevestigd in het paleis van de oude Venetiaanse gouverneur, en er zijn belangrijke archeologische vondsten zijn in het gebied. De overblijfselen van de oude stad van Polyrinnia met vele ru∩nes die op een heuvel met een prachtig uitzicht op de omgeving.

Kissamos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen