Chania Ferry Port

kaart
 • Chania
  Vergelijk tijden en prijzen voor Chania

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Chania
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Chania
  Ontdek veerboten van en naar Chania

  Vind de beste tarieven op AFerry

Chania Routes

 • Piraeus tot Chania / Chania tot Piraeus
  0-overtochten dagelijks
  8 uur 30 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Chania ferry boeken naar Griekenland of u kunt Chania ferry overtocht prijzen te vergelijken route, de exploitant en de tijd met behulp van onze vergelijking motor boven.

 • het gebruik van Ferrysavers kun je veilig een Chania ferry naar Piraeus op het vasteland van Griekenland te boeken door Athene met Anek Lines

Hier vind je informatie over goedkope Chania veerboten, met inbegrip van de prijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Piraeus - Chania
(ANEK Superfast)
€ 1.316
 • Geboekt: dinsdag 16 maart 2021
 • Reizen: maandag 16 augustus 2021 - dinsdag 31 augustus 2021
 • Minibus + 5

Chania is de op een na grootste stad van Kreta, gelegen in het noord-westen van het eiland. Hoewel nauw verbonden met Griekenland, de sfeer op deze mooie weerspiegelt dat van de momenten waarop het eigendom was van de Venetianen en de Turken. Chania is verdeeld in twee secties; de oude stad en de moderne stad. In de oude binnenstad vindt u prachtige Griekse, Venetiaanse, Turkse en traditionele Kretenzische architectuur en winkels, evenals Byzantijnse monumenten van honderden jaren geleden. In het nieuwe gedeelte van de stad, vindt u bioscopen, theaters, jazz clubs, bars en andere dingen die voor iedereen tegemoet te vinden - Chania staat bekend als een zeer stad familie-georiδnteerde

Er is ook zo veel. dingen te doen en te zien in Chania - een dagtocht naar de Samaria kloof is een must - en voor degenen onder u die graag wilt dat een bloedstollende, adrenaline rush, waarom dan niet proberen bungeejumpen off van een van de vele duizelingwekkend hoge kliffen op het eiland? Of, als u een bezoek in de wintermaanden, kunt u in staat zijn om naar beneden skiδn de Witte Bergen - skiδn in Griekenland!

Chania Kaart

Bekijk map

Havenadres

ANEK Superfast

Souda Port, Chania, Crete

Blue Star Ferries

Souda Port, Chania, Crete

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen