Ancona Patras Veerboot

kaart
 • Ancona naar Patras
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ancona naar Patras

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ancona naar Patras
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Ancona - Patras

  Auto + 2
  Reizen: donderdag 22 juli 2021
  vanaf: € 515
  Minoan Lines

Ancona Informatie

De ferry haven van Ancona is gelegen aan de Italiaanse Adriatische kust, in de centrale regio van Marche. De stad Ancona is gemakkelijk bereikbaar per spoor en over de wegen die rechtstreeks loopt van Milaan, Bologna en Rome dat alle lopen door of in de buurt van de stad. Ancona werd opgericht uit Syracuse ongeveer 390 voor Christus. Zijn naam is een gewijzigde vertaling van het Griekse woord voor "elleboog"; in feite, oorspronkelijk, de haven naar het oosten van de stad was alleen beschermd door de kaap van het noorden, in de vorm van een elleboog.

Ancona herbergt vele prachtige bezienswaardigheden te verkennen, zoals de marmeren Boog van Trajanus gevestigd in verhoogde bovenop de havenmuur. De boog is op een hoog podium benaderd door een brede trap en is een indrukwekkende mijlpaal voor aankomende schepen.

De stad beschikt ook over de Lazaretto en de fijne laat-gotische gebouwen van de kerken van San Francesco en San Agostino en de kathedraal kerk van Saint Ciriaco, een mooi romaanse gebouw in grijze steen. Ook interessant is het archeologisch museum, die interessant pre-Romeinse voorwerpen uit graven bevat in de wijk, en twee Romeinse bedden met mooie decoraties in ivoor.


Patras Informatie

Patras ferry haven is een van de belangrijkste passagier haven in Griekenland als het kan een groot aantal van de cruise-schepen en veerboten tussen Griekenland en andere landen behandelt. De haven van Patras heeft een uitstekende auto-ferry banden met de Ionische eilanden en de belangrijkste Adriatische havens van Italiδ. Patras haven beschikt over een moderne passagiersterminal met lounges, een bar, winkels (waaronder duty free), geldautomaten en een informatiebalie.

Patras is de derde grootste stad van Griekenland, gelegen in het noorden van de Peloponnesus, 215 km ten westen van Athene. Patras heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot Aniquity en Romeinse tijd te gaan. Bezoekers in Patras u tal van winkelcentra, pubs, cafΘs, het nachtleven entertainment, leuke restaurants en nog veel meer attracties. Het Carnaval van Patras, een van de grootste toeristische attracties van de stad, vindt plaats elke lente en functies zijn onder meer extravagante ballen en parades.

Patras is zeer goed verbonden. U kunt Patras bereiken van Athene met de trein. De reis duurt ongeveer 3,5-4 uur. De trein terminal in Athene wordt de "Larissa station". Als u liever om te reizen met de veerboot zijn er meer dan 50 starts en landingen binnen de week. Maar de beste en snelste manier om te reizen van Athene naar Patras is door coach -. Met vertrek ongeveer elk half uur

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen