SNAV

SNAV
kaart
 • SNAV
  SNAV

  Boek uw overtocht met SNAV

 • SNAV
  SNAV

  Boek uw overtocht met SNAV

 • SNAV
  SNAV

  Boek uw overtocht met SNAV

Verblijf in een goedkoop SNAV veerboot naar Italiδ, Kroatiδ of Siciliδ met Ferrysavers, met inbegrip van veerboten, draagvleugelboten en catamarans voor de mooiste toeristische bestemmingen in het Middellandse Zeegebied. Veerdiensten naar Split in Kroatiδ, Stromboli , Panarea Salina , Vulcano , Lipari Ponza Ventotene , veerboten kruisingen Naples (Napoli) . en vele andere routes

op ferrysavers.com hebben we het voor u gemakkelijk om de perfecte koopje veerboot vinden gemaakt; ofwel gebruik maken van onze boek route naar de specifieke SNAV ferry u nodig hebt, of zoeken naar goedkope ferries met behulp van onze real-time vergelijking motor.

 • SNAV (Societα Navigazione Alta Velocitα-High Speed Navigation Company) heeft een snelle en moderne vloot, bestaande uit draagvleugelboten, catamarans en cruise veerboten.
 • met SNAV kunt u veerboten naar Kroatiδ te boeken, met vertrek vanuit Ancona en snelle schepen voor de Eolische eilanden, de Pontine eilanden en de Golf van Napels, van de Napels.
 • SNAV Ships combineren betrouwbaarheid en veiligheid, hoge kwaliteit prestaties en veel aandacht voor details in het interieur. Aan boord van het nieuwe schip Snav Adriatic actief op de lijn Ancona - Split, zult u la carte restaurant, pizzeria Restaurant, Bar disco, wijn bar, Pianobar, Area winkelen, Speeltuin, Cinema, Sky televisie kamer, speelautomaten en casino's.
 • aan boord van de SNAV ferry reist u naar Kroatiδ met het ultieme in comfort, met hutten en suites die geschikt zijn voor al uw behoeften en hoogwaardige diensten aan boord.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 2 uur voor vertrek in te checken op internationale routes en 1 voor vertrek op alle andere routes. Passagiers reizend met een voertuig dienen 2 uur voor vertrek in te checken op alle routes.

routes:
12
Kortste oversteek:
Napels - Stromboli
4 uur 30 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

SNAV Routes

 • Ancona tot Split / Split tot Ancona
  3 overtochten per week
  9 uur 30 min
 • Lipari tot Napels / Napels tot Lipari
  5 overtochten per week
  6 uur 50 min
 • Napels tot Panarea / Panarea tot Napels
  5 overtochten per week
  5 uur 5 min
 • Napels tot Salina / Salina tot Napels
  5 overtochten per week
  5 uur 35 min
 • Napels tot Stromboli / Stromboli tot Napels
  5 overtochten per week
  4 uur 30 min
 • Napels tot Vulcano / Vulcano tot Napels
  5 overtochten per week
  6 uur 10 min

SNAV heeft een van de snelste vloten in Europa. Draagvleugelboten en catamarans tot 38 knopen (ongeveer 70 mph), aan boord waarvan u de prachtige Eolische Eilanden, de Pontijnse eilanden of de eilanden van de Golf van Napels met een navigatiesysteem altijd veilig en comfortabel kunnen bereiken, en de mogelijkheid om te genieten gastronomische mediterrane gerechten in de tabellen van de Self service Restaurants, waar de prijzen zijn altijd handig.

SNAV (Societa Navigazione Alta Velocita) is een Italiaanse veerbootmaatschappij die stellen de klant centraal, nooit verwaarlozen kwaliteit van de dienstverlening. SNAV is een van de grootste ferry bedrijven die actief zijn in Zuid-Europa met de diensten van het oversteken van de Adriatische Zee, Middellandse Zee en de Tyrrheense Zee, het aansluiten van het vasteland van Italiδ met Siciliδ, de Pontijnse Eilanden, Eolische Eilanden, Ischia en Kroatiδ.

SNAV de grote vloot bestaat uit cruise-veerboten, snelle vaartuigen en catamarans, en SNAV beweert de snelste vloot in Europa, met zijn draagvleugelboten en high-speed catamarans in staat 38knots. Deze draagvleugelboten en catamarans hebben snackbars en cafetaria's, terwijl de grotere hogesnelheidsvaartuigen en catamarans hebben ook een self-service restaurant, bioscoop en winkels. SNAV's cruise-ferries bieden de nieuwste luxe, met een α la carte restaurants, traditionele pizzeria's, een disco, een wijnbar, een pianobar, bioscoop, winkels, en ruime hutten

Huisdieren aan boord SNAV veerboten

U kunt uw hond of kat aan boord SNAV ferries met Ferrysavers.nl te boeken. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen