Salina Ferry Port

kaart
 • Salina
  Vergelijk tijden en prijzen voor Salina

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Salina
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Salina
  Ontdek veerboten van en naar Salina

  Vind de beste tarieven op AFerry

Salina Routes

 • Napels tot Salina / Salina tot Napels
  5 overtochten per week
  5 uur 35 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers het is zo makkelijk om een goedkope veerboot tussen Salina en Zuid-Italiδ te boeken. U kunt eenvoudig vergelijken Salina ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd met behulp van onze prijsvergelijking motor.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Salina veerboten, waaronder ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers!

Over Salina

Salina haven is gelegen op het eiland met dezelfde naam, die is de tweede grootste van de Eolische eilanden na Lipari, ten noorden van Siciliδ. Salina veerhaven is Santa Marina en verbindt direct naar Napoli ferry haven.

Salina is de meest vruchtbare van de Eolische eilanden, en druiven geteeld op Salina worden gebruikt om Malvasia wijn te maken. De lokale variant heet Malvasia delle Lipari. Het eiland exporteert ook kappertjes en caperberries internationaal. Salina biedt ook een aantal archeologische bezienswaardigheden, zoals diverse Romeinse graven op de hellingen van de Fossa en het heiligdom van de Madonna del Terzito die vele pelgrims trekt op de belangrijkste feestdag (23 juli) per jaar.

Hoe komt u er

Er zijn twee havens in Salina, het belangrijkste is Santa Marina Salina, die een jachthaven voor jachten heeft. Santa Marina is erg handig voor iedereen die verblijft ofwel in Santa Marina of Malfa. Het grootste deel van de afvaarten stoppen bij de kleine haven van Rinella, in het zuiden van het eiland.

Getting Around

Er is een taxidienst in Santa Marina Salina als u nodig heeft om ergens te zijn snel. Er zijn bussen daar ook. U kunt de bushalte in Santa Marina vinden buiten de Siremar kantoor en de Mercanti di Mare hotel. De diensten rijden regelmatig tussen Santa Marina, Malfa en Leni. Echter, als je wilt het eiland meer grondig verkennen dan beter het huren van een auto of een scooter. Bij Santa Marina Salina, kunnen auto's en scooters worden gehuurd bij Antonio Bongiorno. In dezelfde plaats kunt u een boot huren of u kunt een rondvaart rond het eiland te boeken.

Salina Kaart

Bekijk map

Havenadres

SNAV

Lungomare Giuffrè - Molo 1, I - 98050 Santa Marina Salina, Italy

Liberty Lines

MOLO D'IMBARCO ALISCAFI , 98050 Santa Marina Salina ME , Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen