Stromboli Ferry Port

kaart
 • Stromboli
  Vergelijk tijden en prijzen voor Stromboli

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Stromboli
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Stromboli
  Ontdek veerboten van en naar Stromboli

  Vind de beste tarieven op AFerry

Stromboli Routes

 • Napels tot Stromboli / Stromboli tot Napels
  5 overtochten per week
  4 uur 30 min

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot van Stromboli Napoli met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar de veerboot deals tussen Siciliδ en Italiδ.

 • op Ferrysavers u veilig een veerboot van Stromboli te boeken naar Napels met SNAV Ferries

Hier vind je informatie over goedkope Stromboli veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Stromboli haven is gelegen op een klein eiland in de Tyrreense Zee voor de noordkust van Siciliδ. Stromboli ferry haven biedt een directe verbinding naar Italiδ. Stromboli is een onderdeel van de vulkanische archipel van de Aerolian eilanden en actieve vulkaan Stromboli is vaak zichtbaar vanuit vele punten op het eiland en van de omringende zee te geven Stromboli bijnaam:. De "Vuurtoren van de Middellandse Zee"

belangrijkste attractie in Stromboli is natuurlijk, de vulkaan die kan worden gezien uitbarstende "up close and personal" nog in relatieve veiligheid het grootste deel van de tijd. De dorpen op Stromboli eiland hebben gelukkig onveranderd door het toerisme geweest en zijn zeker een bezoek waard, vooral Ginostra met de kleinste haven in Europa (slechts ΘΘn boot!). Stromboli biedt ook een mooi strand met fijn zwart lava zand waar bezoekers kunnen ontspannen en te zwemmen.

Stromboli Kaart

Bekijk map

Havenadres

SNAV

Molo Scari , I - 98050 Stromboli , Italy

Liberty Lines

, 98050 Stromboli ME, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen