Ustica Lines

Ustica Lines
kaart
 • Ustica Lines
  Ustica Lines

  Boek uw overtocht met Ustica Lines

 • Ustica Lines
  Ustica Lines

  Boek uw overtocht met Ustica Lines

 • Ustica Lines
  Ustica Lines

  Boek uw overtocht met Ustica Lines

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 30 min. voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Ustica Lines Routes

  Ustica Lines

  Ustica Lines is de Italiaanse staatsbedrijf ferrymaatschappij met de meest uitgebreide reeks van routes die Italiδ aan de Middellandse Zee. Opgericht in 1936 als gevolg van massa-nationalisatie heeft Tirrenia oudsher verbonden de Italiaanse eilanden naar het vasteland.

  Ustica Lines heeft een grote vloot van cruise-veerboten en snelle veerboten, die een cruise-liner zijn uitgerust standaard en bestaat uit 25 snelle eenheden van veerboten, catamarans en monohulls. Onze vloot is altijd vooruit en biedt een hoge mate van veiligheid en comfort. Continue investeringen in de modernisering van onze vloot stelt ons in staat om leiderschap in de markt van snelle personenvervoer te handhaven.

  Reizen met hond

  Huisdieren mogen alleen worden vervoerd als u een "Animal" kopen ticket onder de volgende voorwaarden:.

  • Kleine dieren moeten in een geschikte drager, evenals vogels in speciale kooien worden gehouden, voor de duur van de reis
  • Medium of groot formaat dieren kunnen worden vervoerd alleen met toestemming van de Captain's, moeten ze worden gemuilkorfd en aangelijnd.
  • het bedrijf behoudt het recht om, voordat u instapt, medische attesten waaruit blijkt een goede gezondheid van het dier en vaccinatie record.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen