Trapani Ferry Port

kaart
 • Trapani
  Vergelijk tijden en prijzen voor Trapani

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Trapani
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Trapani
  Ontdek veerboten van en naar Trapani

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Trapani is de kleinste van de Egadische eilanden. Zijn kleine vissersdorp, met slechts 220 inwoners, ligt aan de ingang van de vallei loopt van zuid naar noord over het eiland. Levanzo is een steile, ruige eiland, dat weinig leven ondersteunt.

Levanzo is alles over de eenvoudige genoegens in het leven en afgezien van het eten van een heerlijke maaltijd en tijd doorbrengen in de haven met de vriendelijke bevolking, een wandeling en een duik is een heerlijke manier om de tijd te doden. Een boottocht rond het eiland is een ideale manier van het zien van Levanzo die anders een dag-lange tocht zou vereisen om te bezoeken. Levanzo is de perfecte bestemming voor de toerist die rust en eenzaamheid zoekt in de enige onderneming van de natuur.

In de Middellandse Zee, zal je niet veel plaatsen romantischer dan Trapani vinden. Gezegend met langgerekte stranden, ideaal voor wandelingen langs de kust en veel van de oude locaties om te verkennen en vind jezelf ondergedompeld in de geschiedenis.

's Nachts vindt u een aantal van de meest spectaculaire zonsondergangen in Europa mee te maken. Zorg ervoor dat je een goede uitkijkpunt, bij voorkeur in een aan het strand restaurant, tegenover het Westen.

Trapani havenfaciliteiten

De belangrijkste ferry terminal in Trapani ligt tegenover Piazza Garibaldi. De terminal uitgerust met alles wat de passagiers zou kunnen hebben. U kunt de volgende faciliteiten: een receptie, een geldwisselkantoor, veiligheidscontrole, een informatiepunt, bushalte gebied, self service, het kantoor van een nieuws-agentschap, een internetpunt, WC

Kennismaking met Trapani port

Trapani ligt aan de westelijke kant van Siciliδ. Vanuit het centrum van Trapani, de haven is gemakkelijk bereikbaar met een 40 minuten lopen of een korte taxirit. Van Palermo, volg snelweg A29 en zodra je binnenkomt Trapani volg de borden naar de haven. De belangrijkste terminal ligt tegenover Piazza Garibaldi, aan het einde van de Via Ammiraglio Staiti.

Over Trapani

Miles en mijlen van stranden maken Trapani de perfecte stad voor zonaanbidders, en het ondiepe wateren bieden een geweldige plek om te zwemmen voor jonge kinderen. De prachtige wachttorens en windmolens deel uitmaken van de skyline en dat is slechts een klein deel van wat Trapani is alles over.

Een oude maar toch moderne stad, Trapani is de thuisbasis van de romaanse en Renaissance gebouwen, evenals talrijke kerken. Te midden van deze rijke historie vindt u moderne winkels en voorzieningen, waaronder een overvloed aan restaurants aan het strand te vinden.

De meeste winkels en bisinesses in Trapani in het algemeen geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf ongeveer 08:00 tot 01:00, dan breken voor de lunch en heropenen opnieuw van 16:00 tot 19:30 of 20:00 laatste. Op maandag alleen werken winkels in de ochtend, en de hele dag gesloten zondag, maar in de toeristische gebieden, Koopzondag wordt steeds vaker voor.

Trapani Kaart

Bekijk map

Havenadres

Siremar

Port of Trapani, Sicily, Italy, I - 91100, Italy

Tirrenia di Navigazione

Port of Trapani, Sicily, Italy, I - 91100, Italy

Liberty Lines

Port of Trapani, Sicily, Italy, I - 91100, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen